پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۴۶۰۸
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۰
مدیر عامل اتحادیه زراعت‌کاران مازندران گفت: قیمتی که ستاد تنظیم بازار برای ارقام مختلف اعلام می کند با قیمت بازار مساوی است و این امر انگیزه کاشت را در کشاورزان کم می کند و می تواند در سطح زیر کاشت سال آینده موثر باشد.
شعارسال: مدیر عامل اتحادیه زراعت‌کاران مازندران گفت: قیمتی که ستاد تنظیم بازار برای ارقام مختلف اعلام می کند با قیمت بازار مساوی است و این امر انگیزه کاشت را در کشاورزان کم می کند و می تواند در سطح زیر کاشت سال آینده موثر باشد.

احمد عالی، مدیرعامل اتحادیه زراعت‌کاران مازندران ، در خصوص مشکلات موجود در تولید برنج و بذر برای کشاورزان اظهار کرد: مشکلات در حوزه تولید برنج بسیار زیاد است که در صورت وجود یک سیستم نظارتی قوی در وزارت خانه می توان این مشکلات را با شرایط موجود حل کرد. در حوزه آموزش و ترویج به کشاورزان بسیار در تنگنا قرار داریم و نتوانسته ایم واقعیت‌های علمی حوزه زراعت را به کشاورزان و بهره برداران انتقال بدهیم.

وی افزود: اگر برگزاری برخی کارگاه های آموزشی و ترویجی را در برخی مقاطع سال داشته باشیم، می‌توانیم کشاورزان را برای تولید بهتر و برداشت محصول به موقع آموزش دهیم و با دنیا تبادل اطلاعات کنیم. این کلاس‌ها باید دوره ای در استان های مختلف برگزار شود تا کشاورزان تمام مناطق بتوانند در این کلاس ها شرکت کنند و در جهت افزایش تولید به آن دانش دسترسی پیدا کنند.

عالی در رابطه با موانع پیش روی تولید بذر خاطر نشان کرد: بحث تولید بذر در حوزه زراعت هم یکی دیگر از مشکلات شالی کاران و زارعان است. وزارت جهاد کشاورزی مکلف به معرفی شرکت‌های تولید کننده‌ای است که بذر با کیفیت و مرغوب را تولید می‌کنند.

وی افزود: هنگامی که تولید کنندگان بذر ما بذر را تولید می کنند ستاد تنظیم بازار نرخ آن را اعلام می‌کند و تولید کنندگان بذر باید بر مبنای قیمت تعیین شده با 20 درصد ارزش بذری محصول را در اختیار شرکت‌های توزیع کننده بذر قرار دهند اما این امر باعث ایجاد انگیزه در کشاورزان نمی‌شود.

مدیر عامل اتحادیه زراعت‌کاران مازندران در ادامه تشریح کرد: قیمت پایه‌ای که ستاد تنظیم بازار برای ارقام محلی مانند طارم هاشمی اعلام می‌کند، قیمت هر کیلو 5 هزار تومان را برای شلتوک برنج در نظر گرفته اند در صورتی که قیمت کلی اعلام شده با قیمتی که در بازار هست مساوی است و ایجاد انگیزه در تولید کننده نخواهد کرد. باید یک تفاوت قیمتی بین بازار و ستاد تنظیم بازار وجود داشته باشد تا کشاورز را ترغیب به تولید کند.

عالی در پایان قیمت برخی ارقام شلتوک برنج را اینگونه اعلام کرد: قیمت کشت‌هایی که امسال انجام شده طبق اعلام دولت به کمیته بذر استان طارم هاشمی کیلویی 5 هزار تومان، شیرودی 3200 تومان، ندا 2700 تومان و فجر 3500 تومان است. فروش شلتوک با این نرخ برای تولید کنندگان بذر مقرون به صرفه نیست. قیمتی که دولت اعلام می کند باید بیشتر از بازار باشد تا کشاورزان را ترغیب به تولید کند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار: 15 مهر 1396، کدخبر: 540083، www.ilna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین