پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۶۸۱۰
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۷
رئیس آموزش و پرورش مدارس استثنایی استان اردبیل با اشاره به اقدامات مهم انجام پذیرفته در کشور در زمینه حل مشکلات و کمبودهای روشندلان، افزود: موانع موجود در ارتقاء جایگاه نابینایان باید هر چه سریعتر رفع شود.

شعار سال: محمد شفایی، شامگاه روز گذشته در مراسم روز جهانی نابینایان در شهرستان اردبیل اظهار کرد: برای حل مشکلات و کمبودهای نابینایان در سالیان اخیر اقدامات مهمی در کشور انجام پذیرفته است و با همت و برنامه‌ریزی مناسب باید موانع موجود در ارتقاء جایگاه نابینایان هر چه سریعتر رفع گردد.

وی افزود: ارائه نوارهای آموزشی برای ارتقای تحصیلی نابینایان و تسهیل در یادگیری خط بریل، تصویب قانونی در خصوص حمایت از معلولین کشور و کمک به ارتقای سطح تحصیلی نابینایان و کم بینایان از جمله اقدامات انجام گرفته شده برای حمایت از این قشر جامعه است.

رئیس آموزش و پرورش مدارس استثنایی اردبیل از برگزاری مراسم روز جهانی نابینایان در استان اردبیل خبر داد و افزود: روز گذشته همرمان با روز جهانی عصای سفید، مراسمی در مدرسه شهید قهرمانی شهرستان اردبیل برگزار شد و برنامه‌های متنوعی در زمینه‌های مختلف آموزشی و فرهنگی اجرا شد.

شفایی به ضرورت تعامل تمامی دستگاه‌های مرتبط به نابینایان و کم بینایان استان برای حل مشکلات آنان خبر داد و گفت: مطابق قانون اساسی نابینایان از حق استفاده از تمامی امکانات رفاهی جامعه برخوردار هستند و از جمله وظایف اخلاقی، انسانی و قانونی تمامی افراد حمایت از روشندلان است.

وی به برگزاری مراسمی با موضوع تجلیل از نابینایان موفق در عرصه‌های علمی، فرهنگی و ورزشی در اردبیل اشاره کرد و یادآور شد: روشندلان با صبر، استقامت و تلاش مثال زدنی خود می‌توانند به عنوان یک الگوی مناسب به جوانان معرفی شوند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار 24 مهر 96، کد مطلب: 13960724000426، www.farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین