پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۰۰۵۳
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۹
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: شبکه عظیم مافیایی صدور ویزاهای جعلی توسط وزارت اطلاعات شناسایی و متلاشی شد.

شعارسال : بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امورخارجه درباره حواشی ایجاد شده در خصوص ویزاهای جعلی عراق و نگرانی زائران اربعین، اظهار کرد: معمولا در این مواقع تقاضای زیادی برای صدور پاسپورت و ویزای عراق وجود دارد، گروه‌های مافیایی و مفسد هم با توجه به اشتیاق مردم و تقاضایی که در بازار برای این ویزا وجود دارد، ورود و سعی می‌کنند به شکلی از مردم سوءاستفاده کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: خوشبختانه آنگونه که اطلاع دارم شبکه عظیم مافیایی توسط وزارت اطلاعات مورد شناسایی قرار گرفت و با آنها برخورد شد و جای نگرانی برای کسانی که دارای ویزای عراق هستند، وجود ندارد.

وی تأکید کرد: این شبکه قبل از اینکه بتواند در سطح گسترده اقدام به صدور ویزاهای جعلی کند متلاشی شد و جای نگرانی برای شهروندان ما در سفر به کشور عراق و زیارت عتبات وجود نخواهد داشت.

وی در پاسخ به ادعای رسانه‌های ترکیه مبنی بر اینکه ایران و ترکیه برای اقدام نظامی مشترک علیه پ.ک.ک به توافق رسیدند، چنین توافقی وجود دارد، گفت: اطلاعی درباره این همکاری ندارم.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار: 11 آبان 1396، کدخبر: 6304754، www.yjc.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین