پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۵۵۹۸
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۸
فرمانده سپاه بروجرد گفت: بر اساس آمار رسمی ۸۰ هزار نفر و بر اساس آمار غیررسمی ۱۱۰ هزار نفر از جمعیت شهری بروجرد حاشیه‌نشین و ساکن مناطق حاشیه‌ای شهر هستند که در قالب ۱۲ محله حاشیه‌ای شناسایی‌ شده‌اند.

شعارسال: سرهنگ مجید سوری ظهر امروز در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری با اشاره به لزوم ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی در شهر بروجرد اظهار داشت: موضوعات مطرح‌شده در این جلسه ربطی به موضوع اصلی جلسه ندارد و مشکل شهرداری بروجرد در حال حاضر در حوزه سکونتگاه‌های غیررسمی و بازآفرینی شهری ایجاد پیاده راه از سه‌راه جعفری تا میدان جعفری نیست.

وی با انتقاد از مغفول ماندن موضوع آسیب‌های اجتماعی در محلات هدف افزود: مشکلات اجتماعی اهالی محلاتی همچون اسلام‌آباد، علی‌آباد، 12 متری و شهرک جهان‌آباد از سر گذشته و مردم از این مشکلات بسیار ناراضی هستند که در این ستاد توجهی به آن‌ها نمی‌شود.

فرمانده سپاه بروجرد با تأکید بر ضرورت تعریف اولویت‌های ستاد بازآفرینی پایدار شهری عنوان کرد: باید مشخص شود چه محلاتی مشکل و آسیب‌هایی دارند تا با تعین نوع آسیب‌ها اقدامات موردنظر صورت پذیرد.

وی با اشاره به آمار ساکنان مناطقی که به آن‌ها سکونتگاه‌های غیررسمی اطلاق می‌شود در شهر بروجرد بیان کرد: بر اساس آمار رسمی 80 هزار نفر و بر اساس آمار غیررسمی 110 هزار نفر از جمعیت شهری بروجرد حاشیه‌نشین و ساکن مناطق حاشیه‌ای شهر هستند که در قالب 12 محله حاشیه‌ای شناسایی‌شده‌اند.

سوری تصریح کرد: با روند کنونی طی 10 سال آینده تعداد محلات حاشیه شهر بروجرد به 20 محله افزایش می‌یابد بنابراین باید با ترسیم و تعریف اولویت‌ها نسبت به کاهش حاشیه‌نشینی در شهر بروجرد اقدام کرد.

وی تأکید کرد: باید در کنار ورود مسئولان در حوزه بازسازی مناطق حاشیه‌ای شهر در حوزه ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی نیز ورود جدی شود تا به‌تناسب بازآفرینی ساختار این محلات آسیب‌های اجتماعی آن‌ها کاهش یابد.

فرمانده سپاه بروجرد کمیته‌های اجتماعی و امنیتی و پیشگیری و پیش‌نگری ستاد بازآفرینی شهری را از مهم‌ترین کمیته‌های این ستاد برشمرد و خواستار تشکیل و شروع به کار این کمیته‌ها با دعوت و مشارکت بسیج این شهرستان شد تا تمامی موضوعات در کنار و به‌موازات همدیگر در این ستاد دیده شوند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار 8 آذر 96، کد خبر:1586732 ، www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین