پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۹۵۸۰
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۸
رئیس دادگستری گیلان با بیان اینکه وضعیت در حوزه پسماند و دفع زباله اسفبار است،گفت: ادامه این وضعیت در حوزه پسماند صدمات جبران ناپذیری را به محیط زیست و سلامت مردم وارد می‌کند.

شعار سال: احمد سیاوش‌پور در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان که در سالن شهید بهشتی دادگستری گیلان برگزار شد، وضعیت استان را در حوزه پسماند و دفع زباله اسفبار توصیف کرد و گفت:ادامه وضعیت کنونی صدمات جبران ناپذیری را به محیط زیست و سلامت مردم وارد می کند .

وی بر همپوشانی و اجماع نظر بین دستگاه‌های مسئول در این حوزه تاکید کرد و خواستار آن شد تا مدیران با اراده جمعی مشکل دفع زباله علی الخصوص در منطقه سراوان را حل کنند.

رئیس کل دادگستری استان،با گلایه از کوتاهی سازمان‌ها در این زمینه،تصریح کرد:دستگاه قضایی براساس فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حفظ حقوق عامه،الزامات قانونی را به دستگاه‌ها گوشزد می‌کند و در چارچوب قانون با متخلفان برخورد کرده و پرونده قضایی تشکیل می‌دهد .

رئیس شورای قضایی استان،با اشاره به اینکه موضوع ساماندهی پسماند و دفع زباله موضوعی استانی و ملی است، تصریح کرد: مردم از دولت انتظار دارند تا در این زمینه به کمک دستگاه‌های متولی بشتابد و اعتبارات ملی اختصاص دهد .

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه‌ها نیز اشاره کرد و گفت:دسترسی به مصالح با قیمت مناسب حق مردم گیلان در راه توسعه استان است ضمن اینکه باید مراقبت کنیم تا با برداشت غیراصولی از رودخانه ها زمینه صدمات غیرقابل جبران زیست محیطی را فراهم نکنیم .

سیاوش‌پور،ضمن انتقاد از عملکرد سازمان صنعت، معدن و تجارت،خواستار آن شد تا دقت بیشتری بر فرآیند صدور مجوز و نظارت این سازمان بر برداشت شن و ماسه صورت گیرد

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت خبر فوری، تاریخ 28 آذر 96، کد مطلب: 232468: www.khabarfoori.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین