پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۲۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 17
کد خبر: ۱۰۶۳۹۲
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۹

سوء استفاده از حساب های بانکی

سپردن کارت و رمز بانکی یکی از اشتباهات بزرگی است که متاسفانه افراد زیادی مرتکب آن می‌شوند.

شعارسال: کارشناسان با هشدار نسبت به مراقبت از کارت‌های بانکی تاکید دارند هیچگاه کارت بانکی خود را همراه با رمز عبور در اختیار کسی قرار ندهید چرا که مجرمان سایبری می‌تواند با استفاده از اطلاعات بانکی کارت شما اقدام با واریز وجهی کنند که منشاء آن مشخص نیست. 

در نتیجه در اختیار قرار دادن کارت بانکی به دوستان و آشنایان دردسرهای فراوانی در پی دارد. برداشت غیر مجاز ساده‌ترین دردسر در اختیار قرار دادن کارت بانکی به دوستان و آشنایان است. 

 مجرمان سایبری می‌توانند با اطلاعات کارت بانکی شما اقدام به پولشویی کنند، پول‌هایی که منشاء آنها قاچاق مواد مخدر، اسلحه و... است و این امر قطعا تبعاتی برای شما دارد که شاید به این سادگی‌ها قابل حل نباشد.

طبق اطلاعات سایت پلیس فتا، در این باره سرهنگ حسنوند -  رییس پلیس فتا استان خوزستان - اظهار کرده است: شخصی به هویت معلوم با جلب اعتماد یکی از آشنایان خود، اقدام به اخذ مشخصات کارت بانکی و اصل آن جهت انجام کارهای شخصی می‌کند که پس از اخذ کارت، بدون اطلاع وی اقدام به تعریف رمز دوم کارت کرده و کارت را به ایشان تحویل داده و در ادامه مبلغ  ۳۰ میلیون ریال به صورت اینترنتی سرقت می‌کند.

بر این اساس موضوع پرونده در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت‌ و طی تحقیقات فنی و پلیسی متهم شناسایی و با دستور مقام محترم قضایی دستگیر شد.
 
این فرد به برداشت وجه از حساب آشنای خود و واریز وجه به حساب فامیل خود اقدام می‌کند و جهت مطلع نشدن از سرقت اینترنتی به فامیل اعلام می‌کرده که پول‌ها توسط یکی از آشنایانش جهت وصول طلب از وی به حسابشان واریز شده و با این توضیحات پول‌های واریز شده  را دریافت می‌کرد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار 5 بهمن 96، کد خبر:96110502694 ، www.isna.ir

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین