پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۷۹۵۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۴

دکل‌بندی تبدیل به اشتغال دائم در گلوگاه شود

استاندار مازندران با اشاره به اینکه دکل بندی یک ظرفیت ویژه در گلوگاه است، گفت: دکل بندی باید تبدیل به اشتغال دائم در گلوگاه شود.

شعار سال: استاندار مازندران با اشاره به اینکه دکل بندی یک ظرفیت ویژه در گلوگاه است، گفت: دکل بندی باید تبدیل به اشتغال دائم در گلوگاه شود.

محمد اسلامی در بازدید از کشتارگاه صنعتی گلوگاه در جمع خبرنگاران گفت: دکل بندی برای گلوگاه یک ظرفیت است و باید از این فرصت با استفاده از تشکیل یک شرکت و اعزام افراد به کشورهای دیگر، دکل بندی گلوگاه را به یک برند تبدیل کرد.

وی تصریح کرد: این ظرفیت بالای دکل بندی در گلوگاه وجود دارد اما افراد متخصص با واسطه کار می کنند، باید کیفیت اشتغال دکل بندی را تغییر و آن را تبدیل به اشتغال دائم کرد.

استاندار مازندران افزود: پروژه ساوانا با توجه به فوق پیشرفته بودن آن می تواند حرفی در بازارهای خارجی داشته باشد؛ بعلاوه از پیام های مهم این کار و کشتارگاه صنعتی، کیفی شدن و صنعتی شدن است که اکنون با داوم و بقای لازم، سهم خود را در راستای کیفیت و امنیت غذایی افزایش داده است.

اسلامی خاطرنشان کرد: ۳۰ میلیون قطعه کشتار در سال، سهم خوبی برای این کشتارگاه است که می تواند سهم بزرگی را در صنعت استان داشته و سایر کاستی ها و کمبود استان در صنعت طیور را برطرف کند.

وی گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی عزت اقتصادی و اقتصاد پایدار که در همه شرایط بتواند در موقعیت خود قوی بوده و تاثیرپذیری از جای دیگر نداشته باشد.

استاندار مازندران افزود: قسمت مهم اقتصاد مقاومتی صادرات‌گرا بودن آن است که با بهره‌برداری از پروژه ساوانا، در صنعت مرغ گوشتی و دام مازندران می‌توانیم هم در تولید و تغذیه و هم بازارهای صادراتی سهمی را به خود اختصاص دهیم، این برند را باید به عنوان یک الگو توسعه قرار دهیم.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازخبرگزاری دانشجویان ایران ، تاریخ انتشار 13بهمن 96، کدمطلب:96111307315، www.isna.ir


خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۶
0
0
خداکنه دکل بندی هایه بیشتری انجام بگیره تا برق به مناطق و روستاهای محروممونم برسه
ن.ف83
ناشناس
Germany
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۶
0
0
همین شناخت ظرفیت هاست که میتونه باعث به وجود اومدن اشتغال های پایدار در مناطق میشه...این کار ها حتی به طور خیلی زیادی از مهاجرت ها هم کم میکنه
ا.ف75
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین