پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۰۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 30
کد خبر: ۱۲۷۷۳۹
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۴
رییس اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای اعلام کرد که بین ۷۰ تا ۸۰ درصد خرید مردم از فروشگاه های زنجیره ای با استفاده از کارت های بانکی و دستگاه های پوز انجام می شود.

شعار سال: امیرخسرو فخریان با بیان این مطلب افزود: ۱۰ درصد از صنعت خرده فروشی کشور در اختیار فروشگاه های زنجیره ای است.

وی رقم فروش کالاهای سوپرمارکتی در فروشگاه های زنجیره ای را حدود ۱۱۰ هزار میلیارد تومان در سال اعلام کرد و افزود: اگر میزان فروش پوشاک و لوازم خانگی را در فروشگاه های زنجیره ای نیز در نظر بگیریم، این رقم به ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در سال افزایش پیدا خواهد کرد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری ایبنا، تاریخ انتشار 22 اردیبهشت 97، کد مطلب: 85657، www.ibena.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین