پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۴۹۵۸
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۶
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به بخش‌های هزینه‌ای لایحه بودجه 95 کل کشور دولت را مکلف کردند تا به جانبازان و آزادگان فاقد شغل و درآمد کمک هزینه معیشت پرداخت کند.

شعارسال:

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به بخش‌های هزینه‌ای لایحه بودجه 95 کل کشور دولت را مکلف کردند تا به جانبازان و آزادگان فاقد شغل و درآمد کمک هزینه معیشت پرداخت کند.

پیشنهاد این مصوبه از سوی غلامعلی جعفرزاده نماینده رشت در مجلس مطرح شد و با توجه به رایی که نمایندگان به آن دادند دولت مکلف شد تا از محل اعتبارات بنیاد شهید و امور ایثارگران به جانبازان و آزادگان غیر حالت اشتغال و معسر فاقد درآمد که بر اساس قوانین نیروهای مسلح مشمول دریافت حقوق وظیفه نمی‌باشند تا زمانی که فاقد شغل و درآمد هستند ماهانه کمک معیشت معادل حقوق کارکنان دولت پرداخت کند.

این مصوبه مجلس با 122 رای موافق، 19 رای مخالف و 9 رای ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر مورد موافقت نمایندگان قرار گرفت.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، تاریخ انتشار: 30فروردین1395، کدخبر www.isna.ir  95013013648


اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین