پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۱۵۵۱۰۴
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۵

ذخیره کالای اساسی بیش از نیازداخلی

وزیر صنعت ، معدن و تجارت اعلام کرد: دولت با تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم تمهیدات لازم را از پیش اندیشیده و امکانات لازم برای تامین این موارد درماه‌های آتی حتی در بعضی اقلام بیش از نیاز سال هم فراهم شده است.

شعار سال: محمد شریعتمداری در حاشیه نشست مشترک با مدیران فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور و تعاونی‌ها و اتحادیه تعاونی‌های کشور تصریح کرد: در بسیاری از موارد رشد حداقلی، کمتر از ده درصدی در میزان فروش در فروشگاه‌های زنجیره ای وجود دارد و طرح این مساله شاید بیشتر ناشی از نگرانی موجود در جامعه باشد، ولی آنچه از سوی مدیران فروشگاه‌ها طرح شد، فعالیت طبیعی و فروش طبق برنامه است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در روند تخصیص سهمیه به فروشگاههای زنجیره ای متناسب با تقاضای مردم در برخی کالاهای خاص خللی به وجود آمده بود که مدیران این فروشگاه‌ها قول مساعد دادند، در اسرع وقت با شارژ انبارشان به تامین کالا از تولید کنندگان یا وارد کنندگان اقدام کنند.

وی افزود: روند تامین مواد اولیه تولید برخی از واحدها هم با مشکلاتی روبه رو شده بود که بیشتر به سیاست های ارزی کشور و مقررات ایجاد تمرکز در این سیاست‌ها بر می گشت که باهمکاری بانک مرکزی حل و فصل خواهد شد تا به صورت سریع تر کالاهای مورد نیازمردم در اختیار فروشگاه‌های زنجیره ای قرار بگیرد و این فروشگاها کماکان با قوت در خدمت مردم باشند.

وی اظهار داشت: مجموعه امکانات این فروشگا‌ه‌ها با شارژ کامل انبارها در خدمت مردم خواهد بود و مردم اطمینان داشته باشند که دولت با تامین کالاهای اساسی مورد نیاز آنها تمهیدات لازم را از پیش اندیشیده و امکانات لازم برای تامین این نیازها در ماه‌های آتی حتی در بعضی اقلام بیش از نیاز سال هم وجود دارد.

شریعتمداری در زمینه طولانی بودن زمان ترخیص برخی کالاها از گمرک کشور گفت: نتایج آنچه از اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور و فعالان اقتصادی دریافت شد، عمدتا در مشکلاتی در نحوه ترخیص مواد اولیه تولید و کالاها بود که طی جلسه‌ای با رییس کل گمرک این موضوعات مطرح و با تدابیری که در نظر گرفته شد که این روند اصلاح می‌شود.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس تاریخ انتشار 19شهریور 97، کدمطلب: 13970619000132، www.farsnews.com


خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
0
0
ا.ف75
اینکه مردم خودشون دارن دامن میزنن به این وضعیت واقعا اوضاع رو داغون تر میکنه! باید ارامش به مردم برگرده
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
0
0
وقتی نگرانی مردم از وضعیت معیشتی آیندشون انقدر زیاده باید بیشتر از نیاز مردم کالا وارد بازار کنند حتی
م.ا75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
0
0
شما ذخیره دارین پس چرا انقدر کمبود هست تو تامین چیزای ضروری م.ق71
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
0
0
مردم هم تو بوجود آمدن این شرایط مقصرن ولی شما چه برنامه ای دارین هنوز چیزی نشده خیلی چیزا کم داریم
س.ق76
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین