پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۳۶۷۶
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۱
شهرود امیرانتخابی مدیرکل میراث فرهنگی گیلان گفت ؛ ایجاد موزه در هر شهرستان ، حق مردم این استان است و شهرستان املش با قدمت تاریخی و باستانی که از آن یاد میشود از این موضوع استثناء نیست .

شعارسال: کارگروه رفع موانع تولید و سرمایه گذاری استان با حضور سید محمد احمدی معاون هماهنگی اموراقتصادی و منابع استانداری گیلان، شهرود امیرانتخابی مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان ، یونس محمودی فرماندار املش و اعضاء کارگروه در محل فرمانداری شهرستان املش برگزار شد.

 امیرانتخابی گفت : ایجاد موزه املش در دستور کار اداره کل گیلان بوده و به زودی مقدمات آن در شهرستان اجرایی میگردد . وی با تاکید بر استفاده بهینه از وجود موزه های شهرستان در امر گردشگری و سرمایه گذاری ، افزود با ایجاد هر موزه تخصصی فرصتی مطلوب دیگری به الویتهای سرمایه گذاری یک منطقه اضافه میگردد و این موضوع قطعاً بر اقتصاد و اشتغال استان تاثیر خواهد گذاشت. وی ادامه داد ؛ با پیگیریهای صوت گفته بخشی از زمینهای لگموج در شهرستان املش در تملک این سازمان قرار گفته و با پیش بینی اعتبارات لازم از محل منابع ملی و استانی شاهد ایجاد سایت موزه باستان شناسی در شهرستان املش خواهیم بود. امیرانتخابی گفت با توجه به حساسیتهای شهرستان در امر میراث فرهنگی ، صدور مجوزهای لازم در راستای عملیات نجات بخشی به منظور آزاد سازی منطقه جهت ایجاد بنای ساختمان موزه و اداری از اقدامات اولیه این اداره کل جهت ایجاد موزه خواهد بود . منطقه باستانی لگموج در شهرستان املش به شماره ۲۰۴۴۷ مورخ ۸۶/۱۰/۱۲ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است .

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت خبری تحلیلی گیل سداد، تاریخ انتشار: 12آذر1397 ، کدخبر: 14997: www.gilsadad.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین