پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۹۸۱۰۶
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۳
قانون‌گذاران اتحادیه اروپا به عدم تغییر ساعت فصلی از سال ۲۰۲۱ میلادی به بعد رای مثبت دادند. این موضوع که در پارلمان اتحادیه اروپا به رای گذاشته شده بود با ۴۱۰ رای موافق در مقابل ۱۹۲ رای مخالف تصویب شد.

شعارسال: قانون‌گذاران اتحادیه اروپا به عدم تغییر ساعت فصلی از سال ۲۰۲۱ میلادی به بعد رای مثبت دادند. این موضوع که در پارلمان اتحادیه اروپا به رای گذاشته شده بود با ۴۱۰ رای موافق در مقابل ۱۹۲ رای مخالف تصویب شد.

قرار بود تغییر ساعت فصلی از سال جاری متوقف شود اما اتحادیه اروپا این تصمیم را به دو سال دیگر موکول کرد.

اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۱ از همه کشورهای عضو خواست که برای صرفه جویی در زمان، ساعت‌ رسمی خود را در آخرین یکشنبه مارس یکشنبه یک ساعت به جلو ببرند و در آخرین یکسنبه اکتبر به عقب برگردانند.

تغییر ساعت فصلی برای اولین بار در جنگ جهانی اول صورت پذیرفت و در طول بحران نفتی سال ۱۹۷۰ نیز با هدف صرفه جویی در مصرف انرژی اجرا شد.

کمیسیون اروپا در سپتامبر ۲۰۱۸ پیشنهاد کرد تا این عمل متوقف شود و نظرسنجی‌ها در تمامی اتحادیه حاکی از آن بود که بخش بزرگی از جامعه اروپایی با آن موافق است.

 

همچنین در گزارش‌های پارلمان اروپا آمده است که مساله تغییر ساعت به دلیل ایجاد اختلال در ساعت بیولوژیکی بدن خطر بیماری‌ها را افزایش می‌هد و باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی نیز نخواهد شد.

براساس پیشنهاد کمیسیون کشورهای عضو اتحادیه اروپا قادر نخواهند بود که ساعت‌های خود را در سال آینده در جلو و عقب تغییر دهند، اما می‌توانند تصمیم بگیرند ساعتشان را براساس کدام منطقه زمانی تنظیم کنند.


سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری یورو نیوز فارسی ، تاریخ انتشار : 6 فروردین 98، کد خبر:www.fa.euronews.com ، -

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین