پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۱۶۱۹
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۷
نتیجه یک پژوهش طولانی مدت در کره جنوبی نشان می‌دهد که شرکت های چینی در بسیاری از زمینه های کاری از رقبای کره‌ای خود پیشی گرفته‌اند.

شعار سال: بررسی ها را «مرکز تحقیقات اقتصادی» کره جنوبی انجام داده است و نشان می دهد که در زمینه های مختلف از جمله تجارت خارجی و دارایی ها، شرکت های چینی پیشرو هستند.
همین مرکز می افزاید که شرکت های کشور چین بین سال های 2007 تا 2014 میلادی موفق شده اند قدرت رقابت خود را بالا برده و از حریف کره جنوبی پیشی بگیرند و در زمینه فناوری هم بتدریج در حال جلو زدن هستند.
از جمله در سال 2007 میلادی چینی ها در زمینه هایی چون رشد، دارایی، سودآوری، امتیاز انحصاری و فروش داخلی از طرف های کره جنوبی عقب بودند که حالا در همه این زمینه ها هم گوی سبقت را ربوده‌اند.
دارایی های شرکت های چین در سال های قبل از 2007 به طور میانگین برای موسسات فعال به 630 میلیون دلار می رسد و طرف کره جنوبی دارایی یک میلیارد و 150 میلیون دلار داشت.
حالا اما گزارش مرکز تحقیقات اقتصادی کره جنوبی تایید می کند دارایی شرکت های چینی به طور میانگین به یک میلیارد و 570 میلیون دلار رسیده است و کره جنوبی رقم یک میلیارد و 460 میلیون دلار را در اختیار دارد.
اما در زمینه فروش تقریبا رشد شرکت ها و موسسات چینی نسبت به طرف کره جنوبی دو برابر بوده و این رقم برای چین 7.66 درصد و در کره جنوبی 3.99 بوده است.
خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی می نویسد که در زمینه های بسیاری بخصوص در تجارت خارجی و در بخش فروش بررسی هایی بر روی دهها شرکت انجام شده است که در بیشتر عرصه ها چین جلوتر بوده است.
برخی ناظران بر این باورند که با این توصیف و آمار پژوهشی موجود، شرکت های چینی رقبای کره جنوبی خود را از دور خارج کرده اند.
شاخص عملیاتی شرکت های چینی در سال 2015 میلادی به بالاتر از 13 درصد رسید در صورتی که برای کره ای ها تقریبا نصف این رقم بوده است.
تحقیقات نشان می دهد که نزدیک به 30 شرکت کره جنوبی همچنان در زمینه تحقیقات و توسعه و در اختیار داشتن مراکز آزمایشگاهی و سهم فروش خارجی در مقایسه با رقبای چینی پیشتاز هستند.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری جمهوری اسلامی، تاریخ انتشار 18 تیر 95 ، کد مطلب: 82140238: www.irna.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین