پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۲۲۵۳۰۶
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۲

وجود چهار میلیون تن کالای اساسی در بنادر کشور

دژپسند درباره سرنوشت یک میلیارد یورو ارز دولتی و دستور رئیس جمهور برای شفاف سازی آن توضیحاتی داد.

شعار سال: فرهاد دژپسند با اشاره به نامه رییس جمهور به چهار وزیر درباره تعیین تکلیف تخصیص ارز دولتی به شرکت‌ها گفت: فرآیند تخصیص و تامین ارز، واردات کالا و ترخیص و توزیع آن یک فرآیند آنی نیست و روندی را طی می‌کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر چهار میلیون تن کالای اساسی در بنادر کشور وجود دارد، افزود: در چنین شرایطی نمی‌توان گفت که ارز در کشور گم شده است بلکه باید در حوزه فرآیند تخصیص ارز و ترخیص کالا اطلاع رسانی دقیق صورت گرفته و شفاف سازی شود.
دژپسند تصریح کرد: در حال حاضر رییس جمهور در نامه‌ای به دستگاه‌های ذیربط دستور داده که پاسخ دهند تخصیص ارز به شرکت‌ها برای واردات کالا‌ها در چه مرحله‌ای قرار دارد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری صداوسیما، تاریخ 13 مرداد 98، کد مطلب: 2492079: www.iribnews.ir


خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین