سهشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04

خبرگزاری رویترز در گزارشی با اشاره به این تصمیم چین نوشت که این اقدام ضربه محکم دیگری به کشاورزان آمریکایی وارد کرد که پیشتر نیز شاهد آن بودند که صادرات آنها به دلیل بیش از یک سال جنگ تجاری با کاهش مواجه شده است.
چین همچنین روز سهشنبه اجازه داد تا یوان (واحد پول چین) 7 درصد از ارزش خود را در برابر دلار از دست بدهد که این اقدام برای نخستین بار طی یک دهه گذشته بود.
پیش از آنکه جنگ تجاری آغاز شود، چین در سال 2017 حدود 19.5 میلیارد دلار محصولات کشاورزی از آمریکا خریداری کرده بود که این محصولات اغلب سویا، ذرت، لبنیات و گوشت بوده است. جنگ تجاری میان واشنگتن و پکن این میزان را در سال 2018 به 9.1 میلیارد دلار کاهش داده است.
وزارت بازرگانی چین طی بیانیهای ابراز امیدواری کرد که آمریکا به تعهداتش پاینبده بوده و شرایط ضروری برای همکاری دوجانبه را فراهم کند.