پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 07
کد خبر: ۲۲۹۵۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه در کشورمان همه از شفافیت فرار می‌کنند، گفت: منشی پزشکان می‌توانند نسبت به نصب و استفاده از کارتخوان اقدام کنند و آموزش آن حداکثر ۱۵ دقیقه زمان می برد.
شعار سال: رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه در کشورمان همه از شفافیت فرار می‌کنند، گفت: منشی پزشکان می‌توانند نسبت به نصب و استفاده از کارتخوان اقدام کنند و آموزش آن حداکثر ۱۵ دقیقه زمان می برد.

امیدعلی پارسا درباره مقاومت برخی از پزشکان برای استفاده از دستگاه‌های کارتخوان برای عدم پرداخت مالیات اظهار داشت: کلیه معاملات کالا و خدمات در تمام اصناف و حرف باید به سامانه امور مالیاتی متصل شوند و این حکم قانون است که از ابتدای سال مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، دندان پزشکی، دام‌پزشکی و داروسازی باید به این سامانه متصل شوند که البته تا آماده شدن بسترها به طول انجامیده است.

وی با بیان اینکه این اقدام و سیاست تنها شامل حال جامعه پزشکان نمی‌شود و به تدریج تمام معاملات باید متصل به سامانه امور مالیاتی شوند،‌ گفت: این الزام و تکلیف قانون است که تمام معاملات در کشور شفاف و روشن باشند و مالیات بپردازند.

رییس سازمان امور مالیاتی با اشاره به مقاومت پزشکان برای نصب و استفاده از کارتخوان تاکید کرد: در کشورمان همه از شفافیت  فرار می‌کنند اما  برای توسعه کشور هیچ راهی جز شفافیت وجود ندارد.

پارسا ادامه داد: پزشکان تا پانزدهم شهریور ماه باید شناسه دریافت کنند و از مهرماه هم تمام دریافت‌های که دارند باید از طریق کارتخوان باشد.

وی درباره اظهارات برخی از پزشکان مبنی بر بحث آموزش نصب و استفاده از کارتخوان گفت: تمام پزشکان می‌توانند از شرکت‌هایی که دستگاه پز و کارتخوان را خریداری می‌کنند، آموزش‌های لازم برای نصب و استفاده از آن را ببیند. منشی پزشکان می‌توانند نسبت به نصب و استفاده از کارتخوان اقدام کنند و آموزش آن حداکثر ۱۵ دقیقه زمان خواهد برد.

رئیس سازمان امور مالیاتی با اشاره به آخرین رقم فرار مالیاتی در کشور گفت: در حال حاضر رقم فرار مالیاتی در کشور به ۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. برآوردی از این که چه مشاغل و چه قشری بیشترین فرار مالیاتی را دارند انجام نشده است اما نهادسازی و اقدامات لازم برای اینکه فرار مالیاتی را در همه بخش‌ها به حداقل برسانیم را دنبال می‌کنیم.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، تاریخ انتشار: 6 شهریور 1398، کدخبر: 803300 ، www.ilna.ir
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
0
0
دیگه در فرار مالیاتی پزشکان تبدیل به اسطوره شدن حجم فرار مالیاتیشون از بودجه کشور هم بیشتره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین