پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۳۱۹۳۸
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۶
سمینارآموزشی و ترویجی ایلیاران بهداشتی دامپزشکی با حضور معاون بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور، مدیرکل دامپزشکی لرستان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی لرستان، مدیرکل دامپزشکی خوزستان، معاون دامپزشکی استان ایلام، مدیرکل امورعشایری، رئیس آموزش وزارت جهادکشاورزی، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی لرستان، معاون سلامت دامپزشکی و سایر مدعوین مربوطه درسالن جلسات اداره کل دامپزشکی لرستان برگزارگردید.

شعارسال: سمینارآموزشی و ترویجی ایلیاران بهداشتی دامپزشکی با حضور معاون بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور، مدیرکل دامپزشکی لرستان، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی لرستان، مدیرکل دامپزشکی خوزستان، معاون دامپزشکی استان ایلام، مدیرکل امورعشایری، رئیس آموزش وزارت جهادکشاورزی، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی لرستان، معاون سلامت دامپزشکی و سایر مدعوین مربوطه درسالن جلسات اداره کل دامپزشکی لرستان برگزارگردید.

 به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان لرستان، «دکتر حداد شفیعیان» معاون سلامت اداره کل دامپزشکی لرستان در خصوص برگزاری سمینار آموزشی و ترویجی ایلیاران بهداشتی دامپزشکی گفت: درابتدا «حاج آقا ویسکرمی» به بیان خوش آمدگویی به مدعوین پرداختند و در ادامه ضمن تسلیت فرارسیدن ایام محرم به بیان چگونگی قیام عاشورا و اهداف امام حسین (ع) و یارانش از این قیام پرداختند.

در ادامه «دکتر محمدخانی» مدیرکل دامپزشکی استان لرستان ضمن خوش آمدگویی به میهمانان و مدعوین حاضر در جلسه به بیان تسلیت فرارسیدن ماه محرم پرداختند و آرزوی توفیق و سربلندی برای همه خدمت گزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی نمودند.

مدیرکل دامپزشکی استان لرستان افزود: باتوجه به وجود مسائل و مشکلات موجود درخدمات دهی به بعضی مناطق صعب العبور، با همفکری کارشناسان دامپزشکی برآن شدیم تا یک باردیگر موضوع به کارگیری ایلیار در استان را موردبررسی قراردهیم که پس از موافقت کارشناسان طی نامه ای این طرح با سازمان دامپزشکی کشور مطرح و مورد استقبال قرار گرفت.

ایشان در صحبت های خود به حوادث به وجود آمده درانتهای سال 97 و ابتدای سال 98 اشاره نمودند و حادثه رانش زمین در شهرستان الیگودرز و قطع راههای ارتباطی را نمونه ای از لازمه به کارگیری ایلیار در چنین نقاطی برشمردند که در این حادثه با پیگیریهای به عمل آمده توانستیم باهمکاری هلال احمراستان و کشور در امداد رسانی هوایی به کمک دامداران روستایی وعشایری این مناطق بشتابیم.

در ادامه «دکتر امیری» معاون دفتر بهداشت دام سازمان دامپزشکی کشور به بیان تاریخچه ایلیار در ادوار گذشته پرداختند و خاطر نشان کردند که به مرور زمان با بازنشسته شدن این افراد در مرحله فراموشی و حذف قرار گرفتند اما با پیشنهاد مدیرکل دامپزشکی استان لرستان درسال 98 این موضوع مطرح و شروع دوباره ای برای ایلیاران در سازمان دامپزشکی کشور مطرح گردید و پس از بحث و گفتگو دراین خصوص با همکاری جهادکشاورزی، 3 استان باجمعیت بالای دامی شامل لرستان، خوزستان و ایلام به عنوان پایلوت در نظر گرفته شد.

وی افزود: باتوجه به صحبتهای انجام شده مقررگردید افرادی از ایلات که حداقل مدرک تحصیلی آنها سیکل باشد و با مشارکت 30 درصدی از جمعیت بانوان، مهارتهای لازم آموزشی دراین راستارا طی نمایند و درمناطق صعب العبور که امکان خدمات رسانی دامپزشکی چه دربخش دولتی و خصوصی وجود ندارد به کارگرفته شوند، که این طرح با آموزش 100 نفر درمرحله اول به مدت 2 سال افراد موردنظر آموزش های لازم را خواهند دید و مهارتهای مورد نظر را کسب می نمایند.

درادامه این جلسه موافقین و مخالفین این طرح به بیان صحبتها و پیشنهادات خود پرداختند و در پایان با کلیات طرح مذکور موافقت گردید و مقرر شد تغییرات در طرح انجام شده و آموزشی که به ایلیاران داده می شود، آموزش مهارتی باشد.




با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر ، تاریخ انتشار: 15شهریور 1398 ، کدخبر: 51846،www.hakimemehr.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین