پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۲۳۳۵۸۴
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۹

لاهوتی: حضور بخش خصوصی در جلسات دولت تشریفاتی است

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با انتقاد از نادیده‌گرفتن نظرات بخش خصوصی در تصمیمات دولت گفت:بخش خصوصی عقیده دارد که لایحه تجارت، مشکلات تجارت را افزایش خواهد داد. عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با بیان اینکه امروز در کشور قوانین زیادی داریم که اجرا نمی‌شوند و الزامی هم برای اجرای آن وجود ندارد، خواستار اجرای مراسم قانون در کشور شد.

شعار سال: محمد لاهوتی در جلسه صبح امروز هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با انتقاد از نادیده‌گرفتن نظرات بخش خصوصی در تصمیمات دولت اظهار کرد: متاسفانه حضور فعالان اقتصادی در جلسات تصمیم‌گیری‌ها، بیشتر جنبه تشریفاتی دارد و شنیدن نظرات آنها چندان برای دولتمردان حائز اهمیت نیست.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با بیان اینکه امروز در کشور قوانین زیادی داریم که اجرا نمی‌شوند و الزامی هم برای اجرای آن وجود ندارد، خواستار اجرای مراسم قانون در کشور شد.

وی با انتقاد از تصمیمات خلق الساعه ، به موضوع تصویب لایحه تجارت پرداخت و گفت: موافقان لایحه تجارت مرتبط آن را یکی از بالاترین و مترقی ترین قوانین کشور می‌دانند و مخالفان نیز در مقابل، آن را بدترین قانونی می دانند که تاکنون تصویب شده است؛ در حالیکه بخش خصوصی نیز عقیده دارد که لایحه مذکور، مشکلات تجارت را افزایش خواهد داد.

لاهوتی با تاکید بر مخالفت بخش خصوصی با لایحه اخیر قانون تجارت گفت: در جلسه ای که فعالان بخش خصوصی با یکی از نهادها داشتند، فعالان اقتصادی و حقوقدانان حاضر در جلسه، مخالفت خود با قانون جدید تجارت را اعلام کردند ولی مجلسی ها آن را بهترین قانون می‌دانند.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه این موضوع نشان داد حضور اتاق در جلسات مختلف حالت تشریفاتی دارد و کمتر شنوایی نسبت به این موضوع وجود دارد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار 26 شهریور 98، کد خبر: 2097925، www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین