پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 09
کد خبر: ۲۵۲۸۱
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱
عضو ناظر مجلس در صندوق توسعه ملی، گفت: مسئولان در جلسه امروز مجدداً با انتخاب اعضای هیأت عامل و پس از آن رأی‌گیری برای انتخاب رئیس هیأت عامل شیوه اشتباه گذشته را اصلاح کردند.

شعار سال: محمد حسینی با اشاره به برگزاری جلسه هیأت امنای صندوق توسعه ملی،‌اظهار داشت:‌این جلسه صبح شنبه با حضور تمامی اعضاء برگزار شد و از میان 9 نفر که برای هیأت عاملی صندوق پیشنهاد شده بودند، با رأی هیأت امنا 5 نفر انتخاب شدند.

عضو ناظر مجلس در صندوق توسعه ملی با بیان اینکه مجدداً در این جلسه تمامی اعضاء انتخاب شدند، تصریح کرد: پس از آن حسینی به عنوان رئیس هیأت عامل انتخاب شد.

وی ادامه داد:در حقیقت دولت و مسؤولان رویه اشتباه انتخاب رئیس هیأت عامل را اصلاح کرده و در این جلسه شیوه قانونی برای انتخاب رئیس و اعضای هیأت عامل اجرایی شد.

حسینی تأکید کرد: در این جلسه اعضاء‌ خواستار صدور حکم به تاریخ شنبه برای هیأت عامل انتخاب شده بودند.

این نماینده مجلس یادآور شد: بر اساس صورتجلسه شنبه هیأت امنا آقایان دوست‌حسینی به عنوان رئیس هیأت عامل، علیرضا صالح معاون امور مجلس و استان‌های سازمان برنامه و بودجه، طهران‌فر معاون سابق نظارتی بانک مرکزی و حمید تیموری از دیوان محاسبات و ساعدی از بخش خصوصی در حوزه صنعت به عنوان اعضای جدید هیأت عامل صندوق توسعه ملی انتخاب شدند.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري فارس، تاریخ انتشار: 23 مرداد 1395، کد مطلب: 13950523000669:www. farsnews.com


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین