پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۹۱۳۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰
دولت‌آبادی گفت: افراد اخبار را از سازمان جهانی بهداشت و اطلاعات وزارت بهداشت و درمان پیگیری کنند و منبع اطلاعاتی خود را به نوعی محدود کنند تا در معرض اطلاعات کذب قرار نگیرند.
شعار سال: شیوا دولت‌آبادی، رئیس انجمن رواشناسی ایران، درباره برخی اخبار فیک نیوز درباره کرونا با توجه به نگرانی‌های عمومی درباره این بیماری و تاثیرات اخبار ضد و نقیض بر روح و روان مردم گفت: در دنیای امروز دسترسی به اطلاعات این شانس را ایجاد کرده که افراد بتوانند از احوال یکدیگر و جهان با خبر شوند. از سوی دیگر به نوعی دچار غرق شدگی در اطلاعات هستیم که حتی اگر مسئله کرونا و مشکلات ناشی از آن هم نبود می‌توانستیم ساعت‌ها درباره عوارض این غرق شدن در اطلاعات مختلف به عنوان یک مشکل صحبت کنیم.

او افزود: قبل از شیوع کرونا هم شاهد این بودیم که بسیاری از جوانان نگرانی‌هایی به دلیل برخی اخبار داشتند و وقتی که با آن‌ها صحبت می‌کردیم می‌فهمیدیم افراد به نوعی در طوفانی از اطلاعات درگیر هستند.

دولت‌آبادی تاکید کرد: در این شرایط نیاز است دریافت اطلاعات از منبع خاص انتخاب شود. اصولا از لحاظ عصب‌شناسی ذهن انسان نمی‌تواند سیل عظیم اطلاعات را پردازش کند بلکه عرصه محدود از جذب اطلاعات وجود دارد.

رئیس انجمن رواشناسی ایران ادامه داد: بنابراین وقتی خودمان را در معرض اطلاعات خوب، بد، راست و دروغ قرار می‌دهیم، همان اطلاعات بر سیستم عصبی و مغز ما فشار وارد می‌کند.

این استاد دانشگاه گفت: وقتی اطلاعات به بیماری گره می‌خورد، طبیعتا بسیاری از افرادی که با این مسائل روبه‌رو می‌شوند، باید خود را در جریان کسب اطلاعات محدود کنند. برای مثال افراد می‌توانند یک یا دو منبع را به عنوان منابع اطلاعاتی قابل اعتماد شناسایی کنند.

او افزود: برای مثال افراد برای کسب اطلاعات می‌توانند از منابع موثق همچون اخبار سازمان جهانی بهداشت و اطلاعات وزارت بهداشت و درمان را پیگیری کنند؛ بنابراین افراد منبع اطلاعاتی خود را به نوعی محدود کنند تا در معرض اطلاعات کذب قرار نگیرند.

دولت‌آبادی اظهار کرد: بسیاری از اخبار بدون مستندات علمی و پشتوانه تائید شده بهداشتی منتشر می‌شود. این اخبار فقط مخاطب را گمراه کرده و روح و روانش را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

این روانشناس گفت: در شرایط کنونی تمامی افراد به اندازه کافی در معرض فشار‌های عصبی هستند باید سعی شود تا یک یا دو منبع را به عنوان منابعی که برایمان قابل اعتماد هستند انتخاب و فقط اخبار از منابع برگزیده و موثق را جدی تلقی کرد.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: در روز‌های کرونایی توصیه می‌شود تا افراد حتی‌الامکان از دنیای پر تلاطم اطلاعات منفی فاصله گرفته و به شکل انتخابی در معرض اخبار قرار بگیریم، چون در درازمدت باید با کرونا زندگی کرد، طبیعتا این ویروس سبک زندگی افراد را تحت تاثیر قرار داده و اضطراب‌ها و استرس‌ها درباره نحوه برخورد با آن هم بروز کرده است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۹، کد خبر ۱۰۳۰۱۲۸، www. borna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Italy
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
0
0
امروزه به دلیل گستردگی استفاده از فضای مجازی ، اخبار دروغ و خبر سازی زیاد دیده میشه . فقط باید آگاه باشیم که چه منبعی این اخبار را تایید می کنه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین