پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۸۹۷۲۱
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۴
توسعه‌ی روستایی بایستی براساس توسعه بر پایه فرهنگ باشد، زیرا زمینه‌های فرهنگی در روستا در جلوگیری و پیشبرد توسعه مهم است.  

شعار سال: معاونت فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان رضوی از راه اندازی طرح خانه‌های کار و فرهنگ روستایی خبر داد. به گفته او با راه‌اندازی این خانه‌ها از طریق توانمندسازی، برنامه‌ریزی مشارکتی و اقدامات حمایتی با محوریت فرهنگ، مجموعه‌ای از کسب و کارهای روستایی به صورت متمرکز یا غیرمتمرکز تشکیل می‌شود. افشین تحفه‌گر با اعلام این مطلب افزود: درمرحله اول در ۵۰ روستای کشوراین طرح به صورت آزمایشی تشکیل می‌شود و در صورت موفقیت پس از اصلاح و بهبود برای اجرا در سال‌های بعد در روستا‌های متقاضی برنامه‌ریزی می‌شود.

به گفته او در خراسان رضوی روستا‌های حصار زبرخان نیشابور، سیدآباد خوشاب، ابوی سان جغتای و فدافن کاشمر دراولویت تشکیل خانه کارفرهنگ روستایی کشور قرار می‌گیرند.

معاونت فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی یاد‌آور شد: این طرح چهار جانبه و بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور، معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری و صندوق کارآفرینی امید شکل گرفته است.

تحفه‌گر با اشاره به اینکه گسترش کارآفرینی در روستا‌ها یکی از ساده‌ترین راه‌های نیل به توسعه روستایی است،گفت: توسعه‌ی روستایی بایستی براساس توسعه بر پایه فرهنگ باشد، زیرا زمینه‌های فرهنگی در روستا در جلوگیری و پیشبرد توسعه مهم است.  

به گفته او با چنین نگاهی، راه‌اندازی «خانه‌های کار و فرهنگ روستایی» برای شکل‌گیری مجموعه‌های ترکیبی کسب و کار‌های روستایی با توجه به عنصر فرهنگ در چارچوب مفهومی، کسب و کار‌های ترکیبی روستایی، فرهنگ به مثابه ملات انسجام بخش کسب و کار‌های روستایی، راه‌اندازی کسب و کار‌های روستایی در چارچوب الگوی توسعه‌ی اجتماع محور محلی و توسعه مبتنی بر زیست پایدار قابل تبیین است.

معاونت فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی خراسان رضوی در ادامه از اهداف کلی این طرح توسعه روستایی و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای روستاییان نام برد و افزود: احیای دانش‌ها، آیین‌ها و مشاغل بومی و به کارگیری آن در کارآفرینی، افزایش مشارکت روستاییان در برنامه‌ریزی توسعه محلی، افزایش مهارت‌های کاری و دانش کارآفرینی روستاییان و کمک به زیست پایدار روستایی از دیگر اهداف این طرح است.

تحفه‌گر با اشاره به اینکه مشارکت در این طرح داوطلبانه است و آمادگی روستا برای مشارکت در طرح باید سنجیده شود یادآور شد: موافقت و همکاری شورای اسلامی و دهیاری، موافقت نهاد‌های فرهنگی مثل کتابخانه، آمادگی سرمایه‌گذار یا سرمایه‌گذاران برای مشارکت در طرح و آمادگی مردم از شرایط دیگر مشارکت این طرح است.

 

شعار سال،‌ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت شهرآرانیوز، به تاریخ: ۲ مرداد ۱۳۹۹، کدخبر: ۳۵۶۹۲، www.shahraranews.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین