پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۱۶۹۱
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۳
وسعه تولید نفت سنگین تا سال ۲۰۴۰ به بخش جدایی ناپذیر از استراتژی توسعه شرکت نفت کویت تبدیل شده است.
شعارسال: ولید و فروش نفت "سنگین" در مقایسه با گزینه سنتی چگونه سودمند است؟ کویت در این مسیر چه چشم انداز‌هایی دارد؟ کارشناسان کویت در این باره صحبت کردند.

درآمد اضافی: عماد سلطان مدیر کل شرکت نفت کویت، از آغاز صادرات نفت خام به اصطلاح "سنگین" خبر داد. وی تصریح کرد: فروش نفت خام درآمد اضافی را برای کشور به همراه خواهد داشت. علاوه بر این، کویت در حال برنامه ریزی احداث پالایشگاه نفت است: در آینده، این کار به رفع نیاز‌های داخلی شهروندان کمک خواهد کرد. استراتژی این شرکت استخراج روزانه ۶۰ هزار بشکه نفت سنگین در میدان رمیله جنوبی در شمال کشور پیشبینی می‌کند.

مزایای برجسته عالیه: مبارک محمد الهاجری کارشناس کویتی در زمینه تولید نفت به نوبه خود این پروژه را یکی از مهمترین نکات استراتژی توسعه صنعت نفت تا سال ۲۰۴۰ خواند. وی گفت: "مرحله اول این پروژه رساندن تولید نفت خام به سطح ۶۰ هزار بشکه در روز است. بعداً، سوخت زیست محیطی از آن تولید می‌شود: میزان گوگرد موجود در آن ۱۰ برابر کمتر از مقدار معمول خواهد بود. طبق محاسبات شرکت نفت کویت، محصولات نفتی بسیار دوستدار محیط زیست در بازار جهانی نفت تقاضا خواهند داشت. " به گفته این کارشناس کویتی، گسترش تولید نفت و صنایع پالایش در این کشور فرصت‌های شغلی جدیدی را هم برای شهروندان و هم برای افراد مقیم کویت ایجاد می‌کند.

آینده صنعت نفت: عبد الواحد خلفان، تحلیلگر اقتصادی کویت، چشم انداز‌های چشمگیری در ادامه تجسس نفت در شمال کویت می‌بیند. او گفت: نفت "سنگین" انگیزه جدی به توسعه صنعت نفت در این کشور خواهد بخشید. به دلایل عینی، نتوانستیم حجم تولید نفت را تا سال جاری به ۴ میلیون بشکه افزایش دهیم. این کشور از طریق فروش و توسعه نفت "سنگین" می‌تواند توسعه بخش را جبران کند. اکنون مشکل اصلی برای ما عدم وجود متخصصان مورد نیاز است که می‌توانند به طور موثر با نفت خام کار کنند. مجبور شدم یک شرکت خارجی را استخدام کنم -، اما در آینده کشور قطعاً باید پرسنل خود را داشته باشد.

بنا به ارزیابی این کارشناس، تا سال ۲۰۳۰، تولید نفت "سنگین" در کویت باید به ۲۷۰ هزار بشکه برسد.

عبدالواحد خلفان ادامه داد: "نفت سنگین - آینده صنعت نفت کویت است. این کشور به مدت ۷۰ سال طبق یک الگوی قدیمی کار کرده است. زمان آن رسیده که کشف‌های جدید انجام شود و کار بر روی توسعه آن‌ها انجام گردد. علاوه بر این، نفت "سنگین" هم از نظر قیمت و هم از نظر هزینه تولید ارزان‌تر است: این بدان معنی است که باید خریداران زیادی در بازار وجود داشته باشد. "

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از اسپوتنیک فارسی، تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹، کدخبر: ۱۸۹/۲۰۲۰۰۷۳۰۶۷۵۵۵۵۵، ir.sputniknews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین