پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 07
کد خبر: ۲۹۱۸۲۰
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱
پیرو بیانات مقام معظم رهبری در سخنرانی عید سعید قربان، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که این سازمان، تخلفات کلان صنفی و تولیدی را به دادستانی کل کشور نیز ارسال می‌کند.
شعار سال : در این اطلاعیه آمده است: این سازمان فرمایشات مقام معظم رهبری را فصل الخطاب دانسته و ضمن لبیک به فرمایشات ایشان اعلام می‌دارد که اقدام ما در تشدید بازرسی در سراسر کشور، برخورد با احتکار، اختفا، گران‌فروشی و ... بعد از این منویات صد چندان شده است.

سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد که ضمن توجه به تخلفات جزو صنفی پیرو هماهنگی با دادستان کل کشور، برخورد با تخلفات کلان صنفی و تولیدی را ضمن ارسال به تعزیرات حکومتی برای بررسی تخلفات صنفی همزمان به دلیل اخلال در نظام اقتصادی کشور به دادستانی نیز ارسال خواهد کرد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از گسترش، تاریخ انتشار:۱۲ مرداد، ۱۳۹۹، کدخبر:۱۱۳۶۷۷ _ gostaresh.news
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین