پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۷۵۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۱
اغلب افرادی که در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ میلادی برای اولین بار در آلمان درخواست پناهندگی کردند شهروندان سوریه، افغانستان، عراق، آلبانی و ایران بودند.
شعارسال: پس از ورود غیرمنتظره پناهجویان به آلمان در سال ۲۰۱۵ پیش‌بینی‌های مختلفی در مورد تعداد واقعی افراد وارد شده به آلمان مطرح شد. برخی این رقم را تا هفت میلیون نفر تخمین می‌زنند. بررسی آمار نشان می‌دهد این رقم بسیار کمتر است. محاسبات و پیش‌بینی‌ها درباره سناریو‌های احتمالی یک تصمیم به سیاستمداران کمک می‌کند تصور بهتری از پیامد‌های آن تصمیم داشته باشند.
 
البته آنچه در سیاست "نقشه راه" خوانده می‌شود درباره پدیده‌های پیچیده‌ای مانند پذیرش پناهجویان و مهاجران که در آن عوامل متعددی نقش دارند، تنها پیش‌بینی است و احتمال درست نبودن آن در واقعیت کم نیست. اما آمار و ارقامی که در این پیش‌بینی‌ها مطرح می‌شوند می‌تواند سرعت تبدیل به یک مسئله سیاسی شوند. رسانه‌های متعددی ابتدای سال ۲۰۱۶ میلادی گزارش دادند که دولت آلمان پیش‌بینی می‌کند تا سال ۲۰۲۰ میلادی حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار پناهجو وارد این کشور شوند. آن‌زمان هدف از این پیش‌بینی محاسبات داخلی و برآورد تحولات اقتصادی و بودجه کشور توسط دولت بود.

سال ۲۰۱۷ بحث پیوستن خانواده پناهجویان به آن‌ها هم به رسانه‌ها کشیده شد. روزنامه "بیلد" آن زمان احتمال ورود هفت میلیون نفر دیگر به آلمان را مطرح کرد. دیگر رسانه‌ها این رقم را چند صد هزار تا سه میلیون نفر تخمین زدند. هورست زهوفر وزیر کشور آلمان که طرح پذیرش خانواده پناهجویان در آلمان را تعلیق کرده بود هم پیش‌بینی کرد که با اجرای دوباره این طرح، چند صد هزار نفر از اعضای خانواده پناهجویان به آلمان خواهند آمد.
 
انستیتوی تحقیق درباره اشتغال در آلمان شمار همسر و فرزندان خردسال پناهجویان که می‌توانستند برای پیوستن به آن‌ها وارد آلمان شوند را یکصد هزار تا یکصد و ۲۰ هزار نفر پیش‌بینی کرده بود. پناهجویانی که زیرسن قانونی هستند نیز می‌توانند والدین‌شان را به آلمان بیاورند. از آن زمان تاکنون هر ماه کمتر از یک هزار ویزا برای خانواده پناهجویان صادر شده است. اگر همین رقم را در سه سال گذشته ضرب کنیم به ۳۶ هزار ویزا می‌رسیم. آمار نشان می‌دهد رقم واقعی حتی از این هم کمتر است. در فاصله اوت ۲۰۱۹ (مرداد) تا ژوئن (خرداد) سال جاری تنها حدود شش هزار ویزا برای خانواده پناهجویان صادر شده است. سال ۲۰۱۸ میلادی هم در مجموع تنها ۱۰ هزار ویزا توسط سفارتخانه‌های آلمان در سراسر جهان برای پیوستن خانواده پناهجوبان به آن‌ها صادر شده است.

نگاهی به تعداد پناهجویان

اطلاعات نشان می‌دهد یک میلیون و ۳۶۰ هزار نفر که خواستار پناهندگی بودند اجازه اقامت بشردوستانه دارند و پرونده‌شان در دسته‌بندی "مستحق حمایت" به رسمیت شناخته است. اغلب آن‌ها شهروندان سوریه (۴۱ درصد)، افغانستان (یازده درصد) و عراق (ده درصد) هستند و پرونده بسیاری از آن‌ها در دسته‌بندی افراد "مستحق حمایت" قرار دارد. مسئله‌ای مانند پناهجویی تحت تأثیر عوامل بسیاری قرار دارند، مثلأ جنگ، درگیری‌های داخلی یا بلایای طبیعی. تمایل سایر کشور‌ها برای پذیرش پناهندگان هم در این میان نقش مهمی دارد. همه‌گیر شدن ویروس کرونا نشان می‌دهد که چگونه رویدادی غیرقابل پیش بینی می‌توانند وضعیت را از اساس تغییر دهند.

در نتیجه تئوری‌هایی مانند "جایگزین شدن یک جمعیت با جمعیت دیگر" یا آنطور که خارجی‌ستیز‌ها ادعا می‌کنند در اقلیت قرار گرفتن آلمانی‌ها به مرور زمان و برتری جمعیتی و فرهنگی پناهجویان در آلمان هیچ ارتباطی با واقعیت ندارند. در عین حال روشن است که میلیون‌ها نفر هنوز در سراسر جهان آواره هستند و اتحادیه اروپا هنوز درباره شیوه رویارویی با پناهندگان به نتیجه نرسیده است و بحث می‌کند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از ساعت ۲۴، تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۹، کدخبر: ۵۱۰۷۲۴، www.saat۲۴.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۱
0
0
بعد از شوک ارزی همه دارن از کشور فرار میکنن و این موضوع بیشتر جنبه اقتصادی داره
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین