پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 18
کد خبر: ۳۰۲۲۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۸
اختلاف بیش از ۲۰ هزار تومانی ارز ۴۲۰۰ تومانی با بازار آزاد موجب شده است که واردکنندگان بجای عرضه دارو‌های وارداتی در بازار داخلی، این محصولات را به خارج از کشور صادر کنند یعنی قاچاق معکوس انجام دهند.
شعار سال: ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو که در ابتدا قرار بود مانع افزایش قیمت‌ها در بازار شود، نه تنها این هدف را محقق نکرد بلکه به بلای جان صنعت داروی ایران تبدیل شده است. اختلاف بیش از ۲۰ هزار تومانی این ارز با بازار آزاد موجب شده که واردکنندگان بجای عرضه دارو‌های وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی در بازار داخلی، آن‌ها را به خارج از کشور صادر کنند.

قاچاق معکوس دارو در حالی در کشور رونق گرفته که به گفته مسئولان دولتی، تولیدات دارو کشور در سال گذشته به صورت بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

به دلیل گسترش قاچاق معکوس و حجم فسادی که تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی در صنعت دارویی کشور ایجاد کرده است، بسیاری از کارشناسان و نمایندگان مجلس، حذف ارز مذکور و حمایت ریالی از مصرف کننده را پیشنهاد می‌کنند.

در واقع، آن‌ها معتقدند حمایت از طریق بیمه راهکار بسیار بهتر و کم هزینه‌تری برای کاهش فشار تورم بر مصرف‌کنندگان است. علاوه بر این، با جایگزینی حمایت از بیمه‌ها بجای تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردکنندگان نه‌تن‌ها قاچاق معکوس به شدت کاهش خواهد یافت بلکه تولیدکنندگان داخلی که از این رانت برخوردار نیستند نیز به بازار داروی کشور برمی گردند و از خطر ورشکستگی نجات خواهند یافت.

ویدئویی درباره این موضوع در ادامه آمده است:

تعداد بازدید : 7

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: ۵مهر ۱۳۹۹، کد خبر:۱۳۹۹۰۷۰۳۰۰۰۶۸۱، farsnews.ir
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۵
0
0
شرکت های دارو سازی دارن با این کار جیب ملت رو خالی میکنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین