پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۳۰۳۶۱۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۸

کلاس‌های سنگی فراوان در خوزستان

آمار‌ها نشان می‌دهد بین ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ کلاس سنگی در سراسر استان خوزستان وجود دارند که گلایمندی برخی از عشایر و روستاییان را در پی داشته است.

شعار سال: اگرچه بروز سیل و زلزله در چند ساله گذشته در استان خوزستان خرابی‌هایی را ببار آورده ولی با باز شدن پای افراد خیر و سازمان‌های مردم‌نهاد در این استان، بسیاری از مشکلات مردم در مناطق مختلف آشکار شده است و اکنون ۵۲ پروژه نیمه تمام خوزستان با مشارکت و حمایت این نهاد و سازمان‌ها مردمی به افتتاح رسیده است.

از مهمترین مشارکت‌های مردم نهاد می‌توان به حضور جمع خیرین مدرسه ساز برای احداث کلاس‌های ایده‌ال و استاندارد برای دانش‌آموزان مناطق محروم اشاره کرد. زیبا صالح پور، رییس مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان خوزستان با اشاره به اینکه این استان از نظر آماری دارای بالاترین کلاس‌های سنگی نا ایمن در سراسر کشور است، می‌گوید: امیدواریم خیرین به مدد ما بیایند تا شاهد برچیدن مدارس خطرساز باشیم. سیاست مجمع خیرین و سازمان نوسازی مدارس نیز توجه به مناطق کم برخوردار است. در سیل سال گذشته ۴۵۸ کلاس درس در قالب ۱۱۴ مدرسه آسیب دیدند که به لطف خیرین بازسازی شدند. همچنین در مسجدسلیمان ۱۵۰ کلاس بر اثر زلزله آسیب دید که خیرین، گروه‌های جهادی به کمک آمدند تا آسیب جبران شود.

باید به این نکته اشاره کنیم که بیشترین آمار کلاس‌های سنگی مربوط به مناطق کوهستانی خوزستان است که دانش‌آموزان عشایر در ییلاق و قشلاق از آن استفاده می‌کنند. این کلاس‌ها که با سنگ و خاک و کلوخ بنا شده‌اند استاندارد نیستند و با وقوع بارندگی و وزش باد استحکام خود را از دست می‌دهند و گاهی منجر به فرو ریختن و آسیب به دانش‌آموزان شده‌اند.

در این ارتباط غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان با اشاره بر اینکه زیبنده این استان نیست که بیش از هزار کلاس سنگی داشته باشد، افزوده: طی دو سال گذشته، سالی هزار و ۳۰۰ کلاس درس در استان ساخته و این کار به لطف خداوند و همکاری خیرین مدرسه ساز محقق شد. اگر این کار انجام نمی‌شد باید شاهد تعطیلی کلاس‌های زیادی بودیم و کلاس‌های کانکسی ما که اکنون به صفر رسیده‌اند، به بیش از کانکس‌های سال ۹۵ می‌رسید.

وی در ادامه عنوان می‌کند: سیل ۹۸ خوزستان، با کمک و هماهنگی همه تبدیل به یک رحمت شد. منازل، مراکز بهداشتی و مدارسی که آسیب دیده بودند ساخته شدند و خسارت کشت تا حدودی پرداخت شد. همچنین با تلاش سعی کردیم رضایتمندی مردم را کسب کنیم. در زمینه مدرسه سازی نیز اقدامات بسیار موثری انجام شد و بیش از ۲۰۰ کلاس درس علاوه بر کلاس‌های درس موجود در مناطق سیل زده، احداث و کمبود فضای آموزشی در آن مناطق رفع شد.  امیدواریم کلاس‌های سنگی را جمع آوری کنیم و ظرف سه سال به صفر برسانیم.

 

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایران آنلاین، تاریخ انتشار: 12 مهر ۱۳۹۹، کد خبر: -، ion.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۳
0
0
بذاريد واقعا باور نكنيم كه هنوز در خوزستان عزيز كه اين همه هزينه براي اسايش و ارامش داده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
0
0
1300کلاس سنکی فقط تو یه استان فاجعس... اصلا باورم نمیشه . خوزستان واقعاً بی مدیریتی رو به حد اعلا رسونده
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین