پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۲۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 17
کد خبر: ۳۰۳۷۷۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۴

شانس بازگشت بورس به روز‌های طلایی چقدر است؟

کارشناس بورس بیان کرد: اینکه سخنگوی دولت از تخصیص یک درصد منابع صندوق توسعه ملی به بازار سرمایه خبر داده است، معنای آن رونق دوباره بورس محسوب می‌شود.
شعار سال: محمدعلی رحیمی ضمن اشاره به سخنان ربیعی سخنگوی دولت مبنی بر اختصاص یک درصد منابع صندوق توسعه ملی به بازار سرمایه، بیان کرد: این موضوع را از دو منظر می‌توان بررسی کرد نخست اینکه می‌توان پیش‌بینی کرد بورس دوباره رونق می‌گیرد.

وی بابیان اینکه از این منظر باید توجه داشت که مردم نباید سرمایه‌های خودشان را از بورس و بازار سرمایه بیرون بکشند، افزود: احتمال بازگشت بورس به‌روز‌های طلایی یعنی اواخر بهار ۹۹ زیاد است.

این فعال بورس بیان کرد: منظر دومی که از سخنان ربیعی می‌توان برداشت کرد این است که بازار بورس کماکان شاهد دخالت‌های دولت و حاکمیت است که برخلاف منظر نخست، چندان مثبت نیست، زیرا هرچه میزان دخالت دولتی‌ها در بورس کمتر شود بازار بهتر سروشکل می‌گیرد.

رحیمی بابیان اینکه اگر از منظر نخست به ماجرا نگاه کنیم می‌توانیم پیش‌بینی کنیم که بازار در آبان و آذر دوباره رونق می‌گیرد و تنها عاملی که ممکن است بر روی آن تأثیر بگذارد، بازار هم‌عرض دلار و سکه است که سرنوشت آن به ۱۳ آبان و انتخابات امریکا بازمی‌گردد.

وی افزود: اگر سکه و دلار و طلا که بازار‌های هم‌عرض بورس محسوب می‌شوند و از انتخابات امریکا تأثیر بگیرند، می‌توان احتمال داد که بازار سرمایه کمی با تلاطم ایجاد شود و به نظر می‌رسد این تصمیم دولت دقیقاً برای مقابله با تأثیر منفی انتخابات امریکا خواهد بود درنتیجه به عقیده بنده دولت می‌تواند جلوی تلاطم، بازار بورس را با این کار بگیرد و برای همین است که به مردم توصیه می‌شود سهامشان را از بازار بورس بیرون نکشند.

این کارشناس بابیان اینکه نظرات بنده قطعاً صد درصد درست نیست کما اینکه امروز هیچ‌چیزی را نمی‌توان با این وضعیت کشور به درستی پیش‌بینی کرد، اما به هرحال می‌توان با کنار هم چیدن برخی شاخص‌ها به یک پیش‌بینی نسبی رسید، تاکید داشت: توصیه بنده این است که مردم به خصوص در مهر و آبان، رشد شاخص‌های بورس را مشاهده خواهند کرد.

رحیمی افزود: اگر انتخابات امریکا نبود به طور قطع پیش‌بینی بنده با این اقدام دولت و صندوق توسعه ملی تا عید نوروز رونق بورس بود، اما چون انتخابات امریکا را در پیش داریم به طور قطع هم نمی‌توان نظر داد.

وی بابیان اینکه بدترین حالت این است که انتخابات امریکا احتمال ریزش بورس را به ذهن مردم متبادر کند در نتیجه یکباره بازار بورس خالی از سپرده‌های مردمی شده و مردم به سمت بازار هم عرضی، چون سکه و دلار و مسکن بروند که اصلاً برای اقتصاد ما خوب نیست.


شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از گسترش، تاریخ انتشار: ۱۳مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۱۲۶۵۶۱، gostaresh.news
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۳
0
0
روزهایی طلایی ای که روی حباب سوار باشه همون بهتر که بره دیگه برنگرده تا مردم هم تو این بازار سیاه گول نخورن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۳
0
0
بنظرم یه بورس برای نگاه بلند مدت داشت نه کوتاه مدت.حتما در بلند مدت سود فراوانی دارد
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین