پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۴۵۷۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۲
برنده نوبل ادبیات در سال ۲۰۲۰ از سوی آکادمی سوئد در حالی معرفی شد که «لوییز گلوک» شاعر آمریکایی موفق به دریافت این جایزه شد.
شعار سال: کادمی سوئد «لوییز گلوک» شاعر آمریکایی را به عنوان برنده جایزه نوبل ادبیات در سال ۲۰۲۰ معرفی کرد.
جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۰ به دلیل "صدای شاعرانه متمایز لوییز گلوک که با زیبایی ساده تجربه‌های شخصی را جهانی کرده است" به این شاعر زن آمریکایی اعطا شده است.
«لوییز گلوک» متولد ۲۲ آوریل سال ۱۹۴۳ در نیویورک‌سیتی آمریکاست که پیش از کسب جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۰، جایزه‌های مهمی از جمله جایزه پولیتزر در شاخه شعر (۱۹۹۳)، جایزه شعر بینگهام (۲۰۰۱) و جایزه شعر کتاب ملی آمریکا (۲۰۱۴) را کسب کرده است. او همچنین بین سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ ملک‌الشعرای آمریکا بوده است.
«شب پاکدامن و وفادار»، «هفت‌سالگی»، «ویتانوا»، «مرغزارها» و «زنبق وحشی» از جمله مجموعه شعر‌های او هستند.
شاعر آمریکایی برنده نوبل ادبیات شد
امسال «متس مالم»، دبیر دائم و سخنگوی آکادمی سوئد برنده نوبل ادبیات ۲۰۲۰ را در حالی معرفی کرد که به دلیل بحران جهانی کرونا تنها تعداد کمی از رسانه‌های منتخب در مراسم معرفی برنده حضور داشتند. همچنین مراسم اعطای جایزه نوبل که هرساله در ماه دسامبر در استکهلم سوئد برگزار می‌شد نیز لغو شده و به جای آن مراسم دریافت جایزه توسط برندگان در کشور‌های خودشان پخش تلویزیونی خواهد شد.
سال گذشته به طور همزمان «اولگا تورکاچوک» نویسنده لهستانی به عنوان برنده نوبل ادبیات ۲۰۱۸ و «پیتر هاندکه» نویسنده اتریشی نیز در انتخابی جنجالی به عنوان برنده نوبل ادبیات سال ۲۰۱۹ انتخاب شد. جایزه نوبل ادبیات در سال ۲۰۱۸ به دلیل رسوایی اخلاقی در اکادمی سوئد برگزار نشد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار خبر: ۱۷ مهر ۱۳۹۹، کد خبر: ۹۹۰۷۱۷۱۲۹۳۸، www.isna.ir
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
0
0
نوبل ادبیات در ایران هنوز که هنوزه بین ادبا هم ناشناخته ترین چیزه چون اصلا ادبیات م در معاصر به اون سمت حرکتی نکرده
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین