پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۲۳۱۶
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
مدیرعامل راه آهن کشور بیان کرد: در این مدت که فاصله گذاری ۵۰ درصدی را رعایت کردیم، به هیچ عنوان نرخ بلیت‌ها افزایش پیدا نکرده است و سخت گیری‌های آینده هم هیچ ربطی به قیمت بلیط نداشته و دخالتی در گرانی بلیت‌ها نخواهد داشت.
شعار سال: جهت کنترل بیماری کرونا با دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا، طرح جامع اعمال محدودیت‌ها با سطح بندی شهر‌ها به مناطق قرمز، نارنجی و زرد از شنبه اول آذرماه در سراسر کشور اجرا می‌شود که پیرو این طرح، تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح ممنوع است که البته این طرح استثنا‌هایی هم دارد که فعالیت تاکسی‌های اینترنتی، تاکسی‌ها و آژانس‌ها از جمله آنهاست. در این طرح به فعالیت قطار‌های مسافربری هم پرداخته شده و پروتکل خاصی برای آن‌ها در نظر گرفته شده است.

سعید رسولی،  مدیرعامل راه آهن کشور در گفتگو با تاکید بر رعایت صد درصدی پروتکل‌های بهداشتی در قطار‌ها گفت: از نخستین روزی که پروتکل‌های بهداشتی وضع و ابلاغ شد با جدیت کامل همه پروتکل‌ها را بدون وقفه انجام دادیم به گونه‌ای که نه تنها تغییری نسبت به روز اول پیش نیامد بلکه مصوبات بعدی ستاد ملی مبارزه با کرونا را درمورد فاصله گذاری اجتماعی اجرا کردیم.

او افزود: اصلاحاتی در سامانه فروش بلیت انجام دادیم تا موضوع رعایت فاصله گذاری اجتماعی در هنگام صدور بلیت به صورت سیستمی رعایت شود و حتی خطای انسانی باعث نشود خللی در آن به وجود بیاید به گونه‌ای که در قطار‌های بین شهری ۵۰ درصد ظرفیت قطار‌ها را تکمیل می‌کنیم یعنی در هر کوپه ۴ نفره، دو و کوپه ۶ نفره ۳ بلیت فروخته می‌شود مگر اینکه اعضای خانواده‌ای با رضایت خود بخواهند در یک کوپه سفر کنند.

رسولی درخصوص نحوه فعالیت قطار‌ها از روز شنبه تصریح کرد: درخصوص محدودیت‌های جدید که قرار است از اول آذرماه به اجرا گذاشته شود، هنوز ابلاغیه‌ای به ما مبنی بر محدودیت سفر‌های ریلی دریافت نکرده ایم و کماکان سفر‌ها ادامه دارد.

او با اشاره به محدودیت‌های اعمال شده در قطار‌های مسافربری افزود: محدودیت‌ها همانی است که قبلا بوده  و همچنان رعایت‌ می‌شود مانند فاصله گذاری اجتماعی، غربال گری و... همچنین جدیدا کسانی که نتیجه آزمایش کووید ۱۹ آن‌ها مثبت و در سامانه وزارت بهداشت و درمان ثبت شده است، براساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا تا زمانی که بهبود پیدا کنند و تست‌شان منفی شود، نمی‌توانند سفر کنند.

مدیرعامل راه آهن کشور بیان کرد: ما هم سامانه فروش بلیت را به سامانه وزارت بهداشت و درمان متصل کردیم تا این کنترل به صورت دقیق انجام شود و از سفر افرادی که کرونا دارند جلوگیری شود.

رسولی در ادامه از تغییر نکردن قیمت بلیت‌ها خبر داد و گفت: در این مدت که فاصله گذاری ۵۰ درصدی را رعایت کردیم، به هیچ عنوان نرخ بلیت‌ها افزایش پیدا نکرده است و سخت گیری‌های آینده هم هیچ ربطی به قیمت بلیط نداشته و دخالتی در گرانی بلیت‌ها نخواهد داشت.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار:۲۸ آبان ۱۳۹۹، کدخبر: borna.news، ۱۰۸۹۴۱۲
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۸
0
0
این صحبت یعنی صددرصد قیمت ها افزایش پیدا می‌کنه الان نه دوسه ماه دیگه حتما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۸
0
0
الان چون مردم اصلا نميرن و نميان اين ها هم نميخوان بر اين دليل چيزي اضافه كنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۸
0
0
حمل و نقل ريلي در ايران بايد بهتر از اين ها توسعه پيدا ميكرد الان اوضاعش خرابه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۸
0
0
ترو خدا بيايد قيمت اين رو هم اضافه كنيد! مردم به راحتي ميتونن ورشكستتون كنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۸
0
0
قیمت ها به قول دوستان افزایش هم داشته باشه مطمئن باشید که به هیچ عنوان مردم استقبال نمکنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۹
0
0
بلیط برای حمل ونقل اون هم در این روزها که مسافرت کم شده خودکشی برای ارگان هاست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۹
0
0
حمل و نقل ریلی در ایران میتونه زمینه ساز بروز جهش اقتصادی و ایجاد اشتغال بشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۹
0
0
حمل و نقل ریلی در ایران اصلا اون توسعه ای که نیاز هست رو پیدا نکرده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
0
0
انشاالله تا آخر سال همین طوری باشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین