پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۸۱۸۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۱
محمود رضا رمضانپور گفت: این مرکز می‌کوشد تا با اصلاح و نوسازی روش‌های مرسوم در تولید و ارائه طریق حفاظت از منابع طبیعی، در امنیت غذایی و شکوفایی اقتصاد تأثیرگذار باشد.
شعار سال: محمود رضا رمضان پور بابیان اینکه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران به عنوان متولی تحقیقات کشاورزی منابع طبیعی و نیز آموزش کشاورزی در این استان است به مهم بودن تولید علم در این مرکز اشاره کرد و گفت: ماهیت تحقیقات کشاورزی و آموزش کشاورزی باید با نگاه علمی باشد.

وی نقش ترویج و آموزش کشاورزی در توسعه امنیت غذایی را مهم دانست و افزود: در این راستا مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی در استان‌ها ازجمله مازندران که جزء 5 استان فعال در این حوزه است، خوشبختانه توانست نتایج و برکات بسیار خوبی برای جامعه کشاورزی و منابع طبیعی استان کسب کند.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران، تحقیقات در جهت توسعه کشاورزی و منابع طبیعی را یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های این بخش برشمرد و توضیح داد: بهره‌برداران مخاطبان مهم در این حوزه محسوب می‌شوند و محقق نیز تحقیقات و فعالیت خود را در راستای نیاز روز کشاورز، بهره‌بردار و متقاضی انجام و به عنوان مروج و ارائه‌دهنده نتایج تحقیقاتی در عرصه‌ها ازجمله خدمت به کشاورزان. بهره‌برداران، کارشناسان، مروجان، مدیران و دانشجویان فعالیت‌ها و دستاوردهای تحقیقاتی خودش را ارائه می‌دهد.

وی بابیان اینکه یکی از مهم‌ترین بخش‌های تحقیقاتی ما تحقیقات زراعی و باغی است که در این بخش نتایج و برکات بسیار درخشانی را در سطح استان به دست آورده است، افزود: معرفی ارقام گندم و کلزا، سویا و آفتابگردان متناسب با اقلیم مناطق مختلف کشور از دیگر فعالیت‌های این مرکز تحقیقاتی است.

رمضان پور ادامه داد: توصیه‌های فنی و تعیین نیاز عناصر غذایی موردنیاز گیاهان توصیه‌های فنی در رابطه با مصرف متعادل سموم و همچنین شناسایی بیماری‌های مختلف در بخش منابع طبیعی و معرفی ارقام زراعت چوب، کنترل آفات شپ پره، شمشاد از دیگرفعالیت‌های تحقیقاتی است.

وی بابیان اینکه سرعت انتقال آخرین یافته‌های علمی به مزارع کشاورزان تعیین‌کننده‌ترین موضوع در سال جهش تولید است، به طرح «یاوران تولید» اشاره کرد که باهدف بهره‌مندی حداکثری از ظرفیت اعضاء هیات علمی و محققان مؤسسات مراکز تحقیقاتی برای تسهیل انتقال دانش به عرصه‌های تولیدی در استان اجرا می‌شود.

رمضان پور ادامه داد: نزدیک به 70 هزار هکتار از اراضی استان مازندران عمدتاً از مهرماه و فروردین‌ماه خالی بوده و کشت نمی‌شود این مرکز با معرفی کلزای علوفه‌ای توانست نقش مهمی در ارتقای اقتصاد داشته باشد.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با تکیه‌بر رسالتی که برای آن تعیین‌شده، تلاش دارد با استفاده از توان پژوهشگران و کارشناسان خود و انجام پژوهش‌های تخصصی موردنیاز و با شناخت پازل پیچیده متغیرهای تأثیرگذار اقلیمی-اقتصادی-فرهنگی بخش کشاورزی، ضمن اینکه باهدف امنیت غذایی کشور، راهکارهای رویارویی با تهدیدات را بنماید، می‌کوشد تا با اصلاح و نوسازی روش‌های مرسوم در تولید و ارائه طریق حفاظت از منابع طبیعی، در امنیت غذایی و شکوفایی اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

وی افزود: در طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی تاکنون 248 طرح پژوهشی توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران انجام‌شده است.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار: 30 آذر 1399، کد خبر: 1012787،  www.ilna.news

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
0
0
ايران بايد وزارت جهاد خودش رو از همه جوانب امرش تقويت كنه تا بتونيم توليد رو در داخل دستخوش تغييرات گنيم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین