سهشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04 				
 			
 				 				شعار سال:به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمدرضا محمدی، اظهار کرد: با حکم دیوان عدالت اداری برگ سبزهای صادره از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی در حکم سند قانونی است.
 
وی با اشاره به سوالات و ابهامات بسیار شهروندان در این خصوص افزود: با توجه به حکم قطعی دیوان عدالت اداری ثبت سند خودرو توسط فروشندگان به نام خریداران در دفاتر اسناد رسمی اختیاری است و هیچ الزامی برای این کار وجود ندارد.
 
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان گفت: از آنجا که مراجع قضائی، مالکیت وسایل نقلیه موتوری را تنها از پلیس استعلام میکنند بنابراین سند صادره از سوی پلیس از اعتبار بسیار بالاتری برخوردار است و شهروندان باید مراقب باشند و هیچ خودرویی را بدون برگ سبز آن خریداری نکنند.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایمنا  ، تاریخ انتشار:  9 بهمن  1399  ، کدخبر: 471477، www.imna.ir
 			 			
 			 		
				
				
				
			
 								اختياري بودنش هم به نوعي اجباري ست و اگر اين كارو نكني از مزاياي به حقي برخوردار نميشي