پایگاه خبری تحلیلی شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۳۳۶۴۷۰
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۴
عباسی متوسط سرانه مصرف روغن زیتون در سال را ۲۰۰ گرم اعلام کرد و گفت: بنابر آمار در برخی سال‌ها، سرانه مصرف این روغن ۱۹۰ تا ۲۱۰ گرم است.

مهدی عباسی رئیس شورای ملی زیتون، با اشاره به اینکه عوامل متعددی در تولید روغن زیتون دخیل است، اظهار کرد: تولید روغن زیتون به عواملی همچون توجیه اقتصادی تولید و سال آور یا نا آور بستگی دارد.
 
او با بیان اینکه سال گذشته ۶ هزار تن روغن زیتون در کشور تولید شده است، افزود: گرچه امکان خودکفایی تولید روغن زیتون در کشور وجود دارد، اما متاسفانه برخی عوامل مانع دستیابی به این امر می‌شوند . به عنوان مثال در سال ۹۸، واردات بیش از ۱۱ هزار تن روغن پومیس و در سال ۹۷ واردات روغن زیتون با ارز ۴۲۰۰ تومان مطرح بود که خوشبختانه با تلاش‌های فراوان، روغن زیتون از گروه کالای یک خارج شد.
 
عباسی متوسط سرانه مصرف روغن زیتون در سال را ۲۰۰ گرم اعلام‌ کرد و گفت: بنابر آمار در برخی سال‌ها، سرانه مصرف روغن ۱۹۰ تا ۲۱۰ گرم است.
 
این مقام‌مسئول ادامه داد: در حال حاضر پایه قیمت هر کیلو روغن زیتون درجه یک‌ ۸۵ هزار تومان است که متاسفانه در برخی فروشگاه‌ها به سبب اختلاط با روغن پالم و پومیس با نرخ‌های کمتری عرضه می‌شود‌.
 
به گفته او، قیمت هر کیلو کنسرو زیتونی در ابتدای فصل ۱۳ هزار تومان بود که متاسفانه همانند دیگر کالاهای کشاورزی بعد از فصل برداشت با قیمت‌هایی بالاتری در بازار عرضه می‌شود.
 
رئیس شورای ملی زیتون در پایان با اشاره به راهکار تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی تصریح کرد: روغن زیتون اصل بوی چمن و گوجه فرنگی می‌دهد و ابتدا تندی و تیزی آن گلو را می‌سوزاند و سپس بعد از چند ثانیه مزه آن مطلوب می‌شود.
 
 
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری  باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار:   17فروردین 1400، کدخبر: 7701304، www.yjc.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین