پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۱۲۵۸
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
عاطفه عابدینی، دبیر کمیته علمی کشوری کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار برنا گفت: سیل اخیر در برخی مناطق کشور اوضاع را برای مردم بدتر کرده است چراکه اغلب درگیر بیماری کرونا هستند و گرفتاری آن ها با پدیده ی سیل باعث شده است نتوانند به خوبی از پروتکل ها را رعایت کنند.
شعار سال: او با بیان اینکه کاری که همچنان می‌توان به ساکنان مناطق سیل زده پیشنهاد کرد این است که در هر شرایطی شیوه نامه‌ها رعایت شود و مسئولان نیز این بستر را فراهم کنند که شرایط رعایت موارد بهداشتی بیشتر فراهم باشد و به مردم بیشتر کمک شود، افزود: مشاهده می‌کنیم که پدیده‌ی سیل در اروپا نیز اتفاق افتاده است و امری است که در اغلب جا‌های دنیا مشاهده می‌شود.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا ادامه داد: در صورت وجود سیل شیوع بیماری‌های عفونی و گوارشی بیشتر می‌شود و از جهت دیگر رعایت پروتکل‌ها برای عدم شیوع بیشتر بیماری کرونا سخت‌تر می‌شود.

عابدینی گفت: نوع ویروس شایع در استان‌های سیل زده متاسفانه از نوع دلتا است

او درباره مسافرت ایرانیان به کشور ترکیه برای تزریق واکسن کرونا گفت: واقعیت این است که ترکیه اعلام کرده است واکسیناسیون را برای مسافران انجام نمی‌دهد و اگر مسافران ترکیه به بهانه تزریق واکسن به این کشور سفر می‌کنند، بدانند که واکسیناسیون از روش‌های قانونی صورت نمی‌گیرد.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا ضمن توصیه به مردم اظهار کرد: به واکسن‌هایی که در خارج از کشور و خارج از مجوز وزارت بهداشت تزریق می‌شود اعتماد نکنند چراکه در کشور هند مشاهده شده است یک سری واکسن‌های تقلبی در مراکز واکسیناسیون تزریق شده است و نمی‌توان اطمینان کرد که واکسن‌هایی که در خارج از ایران تزریق می‌شود از همین نوع نباشد.

او با بیان اینکه اگر مردم کمی صبر کنند به زودی همه واکسینه می‌شوند، افزود: مردم باید توجه داشته باشند که خود را در معرض مسافرت قرار ندهند چراکه مسافرت‌های غیر ضروری و تابستانی باعث بیماری می‌شود و حتی معلوم نیست واکسنی که در سفر تزریق می‌کنند استاندارد باشد یا خیر.

عابدینی تأکید کرد: روز گذشته ۳۰۰ هزار نفر در کشور واکسینه شدند که این به همان مقداری است که ارمنستان تاکنون تزریق کرده است، اما ما این تعداد را در یک روز انجام دادیم.

او درباره وجود و خرید و فروش واکسن‌های فایزر و مدرنا در بازار داخلی گفت: هیچ کدام از این نوع واکسن‌های موجود در بازار مجوز ندارند و به صورت غیر قانونی وارد کشور شدند و من بعید می‌دانم که میزان سرمای نگهداری آن‌ها حین حمل و نقل حفظ شده باشد.
 
مردم به واکسن هایی که در خارج از کشور تزریق می شود اعتماد نکنند

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا افزود: مردم به واکسن‌های خارجی‌ای که در بازار به فروش می‌رسد نباید اعتماد کنند چرا که شاید به روش درستی انتقال پیدا نکرده باشد و قطعا قانونی وارد کشور نشده است.

او ادامه داد: ما با ویروسی مواجه هستیم که تا پروتکل‌های بهداشتی را همراه واکسیناسیون انجام ندهیم، نمی‌توانیم آن را کنترل کنیم.

عابدینی گفت: مشاهده می‌شود در کشور‌هایی که واکسیناسیون انجام شده است باز هم میزان بیماری و بستری زیاد شده است بنابراین رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعلا بهترین روش در کنار انجام واکسیناسیون برای مقابله با بیماری است.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به رعایت پروتکل‌های بهداشتی افرادی که واکسینه شدند، تصریح کرد: این افراد نباید فکر کنند، چون واکسینه شدند دیگر لازم نیست پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند چرا که ما اگر بخواهیم تأثیر واکسن‌ها را نسبت به جهش‌های مختلف دلتا و دلتا پلاس ببنیم باید موارد بهداشتی را رعایت کنیم.

او افزود: تا زمانی که ۷۰ درصد جامعه واکسینه نشوند هنوز نمی‌توانیم بگوییم تأثیر واکسن در جامعه رخ داده است یا خیر.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۲۰۸۴۶۳، www.borna.news
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین