پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۳۵۳۹۹۱
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۷

مقایسه رشد ظرفیت اسمی نیروگاه‌های کشور در۳۰ سال گذشته

بی توجهی به توسعه‌ی صنعت برق و کاهش سرمایه گذاری در این صنعت در طول دوره ریاست جمهوری حجت الاسلام روحانی باعث شد تا تابستان امسال با کمبود و خاموشی گسترده مواجه باشیم. حال با اتمام دولت تدبیر و امید میراث مشکلات صنعت برق که حاصل کم کاری و غفلت چند سال اخیر است به حجت السلام رئیسی به ارث خواهد رسید.

شعار سال:  بی توجهی به توسعه‌ی صنعت برق و کاهش سرمایه گذاری در این صنعت در طول دوره ریاست جمهوری حجت الاسلام روحانی باعث شد تا تابستان امسال با کمبود و خاموشی گسترده مواجه باشیم. حال با اتمام دولت تدبیر و امید میراث مشکلات صنعت برق که حاصل کم کاری و غفلت چند سال اخیر است به حجت السلام رئیسی به ارث خواهد رسید.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری تحلیلی الف  ، تاریخ انتشار:  16مرداد1400، کدخبر: 4000516029،www.alef.ir

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین