پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۵۷۲۹
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱

سازمان عفو بین الملل:حمله به غیر نظامیان در "قندوز" نقض آشکار حقوق بشر است

سازمان عفو بین الملل حمله به غیر نظامیان در ولایت قندوز افغانستان را نقض آشکار حقوق بشر خواند.

شعار سال:

به نقل از «رادیو آزادی»، سازمان عفو بین الملل ضمن محکوم کردن حمله به غیر نظامیان در ولایت قندوز افغانستان، آن را نقض آشکار حقوق بشر خواند و خواستار انجام تحقیقات شفاف در این زمینه شد.

لازم به ذکر است که پنج شنبه گذشته نیروهای آمریکایی برای انتقام گرفتن از طالبان به خاطر کشته شدن دو نیروی امنیتی این کشور در قندوز، محلی را که این دو نفر در آنجا کشته شده بودند، بمباران کردند.

در اثر این بمباران، ۳۲ غیر نظامی که بیشتر آنها کودکان خردسال بودند کشته شدند و ۱۹ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

همچنین گفتنی است که سازمان ملل نیز روز گذشته از فراهم سازی زمینه یک تحقیق مستقل، بی طرف و سریع درباره کشتار غیر نظامیان در قندوز خبر داد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 18 آبان 1395 ، کدخبر: 3818387: www.irmehrnews.com

خبرهای مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین