پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 15
کد خبر: ۳۶۰۰۱۸
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۰:۳۱

بازار سرمایه هم متعادل و مثبت است

در پایان بازار شاخص کل بورس با هفت هزار واحد مثبت در محدوده یک میلیون و ۴۲۷ هزار واحد قرار گرفته است. شاخص هم‌وزن هم با حدودا ۱۶۰۰ واحد رشد در کانال ۴۳۲ هزار واحد قرار گرفت. اما روند بازار فردا به چه صورت است؟
شعار سال: بازار سرمایه بعد از گذشت دو هفته مثبت شد و شاخص کل هر چند اندک تحرکات صعودی را از خود نشان داد. در جریان معاملات امروز بازار سهام گروه‌های خودرویی، فلزات اساسی و فرآروده‌های نفتی گرایش‌های مثبتی را ثبت کردند. اما در کل، کلیت بازار با رشد مواجه شد.

در پایان بازار شاخص کل بورس با هفت هزار واحد مثبت در محدوده یک میلیون و ۴۲۷ هزار واحد قرار گرفته است. شاخص هم‌وزن هم با حدودا ۱۶۰۰ واحد رشد در کانال ۴۳۲ هزار واحد قرار گرفت. اما روند بازار فردا به چه صورت است؟

مصطفی محبی مجد، کارشناس بازار سرمایه درباره روند بازار گفت: بازار سرمایه هم متعادل و مثبت است. البته باید توجه کرد که اگر روند بازار مثبت هم باشد مقطعی و اندک است.

وی درباره عامل تهدید کننده در بازار سهام توضیح داد: در حال حاضر به دلیل مشخص نبودن سیاست دولت در انتشار اوراق، تقاضای آنچنان گسترده‌ای در بازار سهام شکل نمی‌گیرد.

محبی مجد در این باره تشریح کرد: بزرگترین دستکاری در بازار سهام در حال حاضر مربوط به خارج از بازار و مربوط وزارت اقتصاد و دولت است. همچنین در حال حاضر تاثیرگذاری نرخ سود و اوراق از نرخ دلار مهم‌تر است و در وضعیت بازار تاثیر بیشتری دارد.

این کارشناس بازار درباره احتمال ریزش دوباره شاخص کل گفت: احتمال ایجاد روند اصلاحی در بازار زیاد است و شاخص در محدوده یک میلیون و ۳۰۰ تا ۶۰۰ هزار واحد در نوسان خواهد بود.

شعار سال، بااندکی تلخیص و اضافات برگرفته از تجارت، تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰، کد خبر: ۵۸۱۳۷۰، tejaratnews.com
خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین