پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 31
کد خبر: ۳۶۰۵۰۱
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۵

سود انباشته بانک مهر ایران به مرز ۱۰ هزار میلیارد ریال رسید

به گزارش روابط عمومی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، بررسی صورت‌های مالی بانک مهر ایران نشان می‌دهد سود انباشته این بانک از ۳۹۵۱ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۸ به بیش از ۹۳۶۳ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۹ رسیده و نزدیک به ۱۳۷ درصد رشد داشته است.

شعار سال: بانک مهر ایران تا پایان سال 1399 بیش از 9363 میلیارد ریال سود انباشته ساخته است.
 
به گزارش روابط عمومی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، بررسی‌ صورت‌های مالی بانک مهر ایران نشان می‌دهد سود انباشته این بانک از 3951 میلیارد ریال در سال 1398 به بیش از 9363 میلیارد ریال در سال 1399 رسیده و نزدیک به 137 درصد رشد داشته است.
 
همچنین در صورت سود و زیان این بانک مشخص است سود خالص سال 1399 بانک مهر ایران 7067 میلیارد ریال بوده که نسبت به سال پیش از خود تقریباً رشدی 19 درصدی را تجربه کرده است.
 
در ادامه ترازنامه این بانک و صورت سود و زیان آن را مشاهده می‌کنید:
 

 

 

 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا ، تاریخ انتشار:   2مهر   1400، کدخبر:1135354 ، www.ilna.news

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین