پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۱۶۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۱

دروغ یا راست سفارش غذای سفر استانی گیلان در رستوران اردشیر؟

در فضای مجازی استوریی در حال دست به دست شدن است که در آن روایت از سفارش غذای همراهان رئیس جمهور در سفر استانی گیلان در رستوران اردشیر رشت ، می شود. اگر این خبر راست باشد،کار بسیار زشتی رخ داده که حتی ارزش بحث کردن بیشتر را هم ندارد. اگر خبر نادرست است، از استانداری گیلان و روابط عمومی نهاد، تقاضای روشنگری داریم.
شعار سال: یکی از دستاورد‌های مهم سفر رییس‌جمهور و هیات همراه به استان گیلان، سفارش غذا در لاکچری‌ترین و گران‌ترین رستوران رشت!

استوری رستوران اردشیر رشت که یکی از گرانترین رستوران‌های استان گیلان هست که از تهیه وعده‌های نهار و شام تیم ریاست جمهوری که یحتمل هزینه این وعده‌ها خیلی زیاد میشه خبر داده!

تعداد بازدید : 167

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال برگرفته از کانال تلگرامی خبر ۲۴
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
0
0
بزار بخورن نوش جونشون گواری وجودشون گوشت بش به تن شون حق خودشونه
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین