پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۴۵۰۴
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۱
دبیر ستاد هماهنگی فعالیت‌های دهه مهدویت گفت: نقیصه‌ای که در کار‌های تبلیغی ما وجود دارد این است که آمادگی ما معمولاً برای مراسمات سوگواری بیشتر از اعیاد و ایام شادی می‌باشد؛ این در حالی است که همه این مناسب‌ها به جهت حفظ و اشاعه فرهنگ اسلامی هستند.

شعار سال:حجت الاسلام مجتبی کلباسی دبیر ستاد هماهنگی فعالیت های دهه مهدویت ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه ضمن تبریک میلاد امام حسین علیه السلام گفت: بحث نیمه شعبان از دیرباز در بین مردمان علاقمند به امام عصر عجل الله تعالی فرجه مطرح بوده و برنامه هایی برای این روز مبارک داشته اند.
 
وی افزود: نقیصه ای که در کارهای تبلیغی ما وجود دارد این است که آمادگی ما معمولاً برای مراسمات سوگواری بیشتر از اعیاد و ایام شادی می باشد؛ این در حالی است که همه این مناسب ها به جهت حفظ و اشاعه فرهنگ اسلامی هستند.
 
دبیر ستاد هماهنگی فعالیت های دهه مهدویت خاطرنشان کرد: دهه مهدویت از ۵ شعبان تا ۱۵ این ماه مبارک می باشد؛ در طول این دهه و در همه روزها و شب های آن می بایست مراسمات و جشن ها به شکل مناسبی برگزار شوند.
 
وی وجه تمایز نیمه شعبان با سایر مناسبت های دینی را در نوع نگاه به آن دانست و گفت: نگاه به نیمه شعبان نگاه به آینده است و در سایر مناسبت ها نگاه به گذشته داریم.
 
حجت الاسلام والمسلمین کلباسی تصریح کرد: دهه مهدویت از سال ها پیش در تقویم جمهوری اسلامی ایران به تصویب رسیده است و همه ساله برای این دهه برنامه فرهنگی مختلفی را در کشور شاهد بوده ایم.
 
وی با اشاره به فعالیت های ستاد مهدویت افزود: این فعالیت ها در بخش های مختلفی از جمله دانشگاه ها و به صورت وبینار، نشست و چاپ مجله تخصصی در فضای زبان های مختلف می باشند.
 
مدیر مرکز تخصصی مهدویت بیان داشت: تاکنون حدود ۱۰۰ مدخل از اطلاعات حوزه مهدویت به صورت ویکی یا دانش نامه در فضای مجازی بارگذاری شده است؛ روی تمام اجزای این دانش نامه کار علمی و پژوهشی می شود و نقل مطلب صرف نمی باشد.
 
وی گفت: ستاد مهدویت در عرصه بین المللی تاکنون برای طلاب عراق، پاکستان و طلاب مشغول به تحصیل در جامعة المصطفی دوره هایی را برگزار نموده است.
 
حجت الاسلام والمسلمین کلباسی اظهار کرد: همواره عده ای مدعی و رهزن بر سر راه مهدویت وجود داشته اند؛ تنها راه مقابله با این فریبکاری ها، فرقه سازی ها و انحرافات مختلف افزایش دانش مردم و عمق بخشی به آن است.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته ازپایگاه خبری تحلیلی  دیده بان ایران ، تاریخ انتشار:  15 اسفند 1400، کدخبر: 128076،www.didbaniran.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین