پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۷۴۷۷۶
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۱
معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه تاکید کرد: قوانین بسیار خوبی به ویژه در یک دهه اخیر در حوزه کودکان و نوجوانان تدوین شده است، اما برای رقم خوردن اتفاق خوب علاوه بر قوانین کارآمد، اجرای صحیح قانون و نظارت بر اجرا نیاز است.
شعار سال: حجت‌الاسلام والمسلمین نورالله قدرتی در اختتامیه کارگاه نظام حمایت از اطفال و نوجوانان گفت: بیش از دو هزار عنوان مجرمانه ّدر قوانین کشور داریم. سال ۱۳۸۵ کتاب عناوین مجرمانه در قوه قضاییه تدوین شد که براساس آن، تعداد ۱۵۷۰ عنوان مجرمانه داشتیم، اما از آن زمان تاکنون این میزان به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش‌یافته که بخشی از این عناوین هم به حوزه کودکان مربوط می‌شود.

وی با بیان اینکه کودکان سرمایه‌های هر کشور هستند، اظهار داشت: به طور قطع نیروی انسانی، مهمترین سرمایه است و بخشی از آن کودکان هستند که به عنوان سرمایه‌های بالقوه می‌توان آینده کشور را با تربیت صحیح آن‌ها رقم زد.

به گفته معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه، قوانین بسیار خوبی به ویژه در یک دهه اخیر در حوزه کودکان و نوجوانان تدوین شده است، اما برای رقم خوردن اتفاق خوب علاوه بر قوانین کارآمد، اجرای صحیح قانون و نظارت بر اجرا نیاز است.

قدرتی ادامه داد: ما اطفال و نوجوانان دیروز هستیم و اکنون باید با عنایت به اهمیت و مسئولیت خطیری که در زمینه تربیت کودکان برعهده ما گذاشته شده است، به این موضوع توجه داشته باشیم که تربیت یک فرد تا آنجا اهمیت دارد که گفته شده یک فرد را می‌توان یک امت واحد درنظر گرفت. یک فرد مانند رئیس‌جمهور می‌تواند تحولات مختلف را در حوزه‌های متعدد رقم بزند.
 
شعار سال، با اندکی تلخیص واضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۲۰۶۶۰۴، www.ilna.news
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین