پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۴۶۵۰
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۶
سعید غلامی معاون جمع‌آوری و فروش سازمان اموال تملیکی در مورد خودرو‌های پورشه اختلافی بین سال ساخت ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ گفت: برندگانی که مبلغ خودرو‌ها را پرداخت کردند بیش از یک ماه فرصت دارند تا برای پلاک‌گذاری اقدام کنند.

شعار سال: سعید غلامی معاون جمع‌آوری و فروش سازمان اموال تملیکی، در پاسخ به سوالی در مورد تغییر مدل اعلام شده برخی خودرو‌های پورشه فروخته شده از سال ۲۰۱۷ به ۲۰۱۸ در زمان کارشناسی راهور و پلاک‌گذاری گفت: به دلیل فوریت زمانی که برای مزایده تعیین شده بود بعضا برخی از اطلاعات مربوط به خودرو‌ها به صورت کامل به سازمان اموال تملیکی نرسیده بود، در نتیجه مغایرت‌هایی بین اسناد این خودرو‌ها در گمرکات و ارزیابی کارشناسان رسمی وجود داشت. وی افزود: امکان توقف مزایده به دلیل این مغایرت‌ها نیز وجود نداشت بنابراین ما تمامی این خودرو‌ها را در مزایده قرار دادیم. با این وجود این احتمال را دادیم که ممکن است پس از برنده شدن اشخاص بین اسناد و خودرو مغایرت به وجود بیاید. در مورد خودرو‌های پورشه نیز اختلافی بین سال ساخت ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ وجود داشت.

معاون جمع‌آوری و فروش سازمان اموال تملیکی گفت: در نتیجه دو حالت وجود دارد، یا فردی که خودرو را برنده شده راضی است که مابه‌التفاوت قیمت کارشناسی ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومانی که بین این دو مدل وجود دارد را بپردازد یا اینکه ودیعه فرد به او بازگردانده می‌شود و خودرو در مزایده بعدی به فروش می‌رسد. غلامی در پاسخ به سوالی در مورد تعداد خودرو‌هایی که دچار مغایرت در مدل شده‌اند، گفت: برندگانی که مبلغ خودرو‌ها را پرداخت کردند بیش از یک ماه فرصت دارند تا برای پلاک‌گذاری اقدام کنند. در این مدت تعدادی از دریافت خودرو انصراف داده‌اند و گفته‌اند که مابه‌التفاوت قیمت را پرداخت نخواهند کرد و خودرو را بازگردانده‌اند. برخی نیز اصلا خودرو را از گمرکات خارج نکرده‌اند.

حاشیه های جدید برای پورشه های مزایده ای سازمان تملیکی،سازمان بازرسی ورود نمی کنند؟
اما عده‌ای نیز حاضر به پرداخت مابه‌التفاوت شده‌اند. وی تاکید کرد: با توجه به این موارد شاهد هستیم که هر دو حالت رخ داده، اما همچنان این روند ادامه دارد، در نتیجه تا زمان پایان مهلت پلاک‌گذاری نمی‌توان به‌طور دقیق اعلام کرد که چه تعداد خودرو در حوزه تعیین مدل دچار اختلاف شده‌اند. به گزارش تسنیم، لازم به ذکر است که تا پیش از این اختلاف در تعداد سیلندر خودرو‌ها سبب شده بود تا تعداد قابل توجهی از پورشه‌های موجود در مزایده اول از دور مزایده خارج شوند و در مزایده دوم قرار بگیرند. موضوع اختلاف در مدل خودرو‌ها نیز دومین چالشی است که در مسیر فروش این خودرو‌ها به وجود آمده است.

حاشیه های جدید برای پورشه های مزایده ای سازمان تملیکی،سازمان بازرسی ورود نمی کنند؟
 
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خبرآنلاین، تاریخ انتشار:۲۲ آبان ۱۴۰۱، کدخبر: ۱۶۹۴۴۶۸، www.khabaronline.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
میثم کاظمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
0
3
بابت اشتباهی که در ثبت قیمت سانتافه 2018 مشکی در دور دوم مزایده اموال تملیکی داشتم و یک عدد 1 بیشتر زدم این آقایون میخان ودیعه من رو که 262 میلیون هست ضبط کنندبرداشت شون اینه که قیمت من نامتعارف بوده.طبق بند 4 قرارداد خود سازمان میتونه یک یا کلیه پیشنهاد ها را حتی بعد از اعلام برنده حذف نماید و ودیعه را عودت دهند.قیمت من که اشتتاه در سامانه ستاد ثبت شد 271/111/111/111 من یه دونه 1 بیشتر زدم.قیمتی که من میزدم رتبه م حدود 40 بین 154 نفر شرکت کننده میشد که ای کاش اصلا شرکت نمیکردم.کاملا سهوی بوده.بخدا پول زحمتی کشی هست فقط خاستم شانسم رو امتحان کنم.اشتباهات خودشون قابل چشم پوشی هست ولی مردم نه..پول فروش خونه مون بوده فقط یه دونه 1 بیشتر گذاشتم.این چه تاوانی هستی که من باید بدم.خواهش میکنم کمک کنید.
مدیر پایگاه

سلام 
بشکل خاص به دفتر آقای صاحب حجتی ، قائم مقام سازمان املاک تملیکی مراجعه نموده، وقت بگیرید و استمداد طلبی کنید. از نظر قانونی حق با سازمان است. اما می توان مساعدت ورزی مشفقانه را هم انتظار داشت.

میثم کاظمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۵
0
3
سلام من یک هفته تهران بودم.کلی نامه نگاری کردم.گفتن با رییس هییت نظارت اقای دکتر فراهانی صحبت کنم.با ایشان صحبت کردم و نامه نگاری کردم.خود سازمان میگه بایستی مقامات قو قضاییه و دادستانی دستور بدهند ولی طبق بند 4 قرارداد سازمان میتونه یک یا کلیه پیشنهاد ها را حتی بعد از اعلام برنده حذف نماید و ودیعه را عودت دهند.ماشین که خواهان زیاد داره.من یه مزایده گر عادی بودم و نه حرفه ای.خواهش میکنم به عنوان یک رسانه به من کمک کنید.چرا همیشه بایستی یک طرفه به قضایا نگاه کرد.اشتباهات خودشان در مورد سیلندر و الان مدل پورشه ها قابل اغماض هست و حتی میگویند بایستی ما به تفاوت را بدهند یا اینکه ماشین را پس دهند و ودیعه شون را بگیرند.بخدا من فقط یه دونه 1 بیشتر زدم.قتل که نکردم.کلی مشکلات خانوادگی برای من ایجاد شده.خواهش میکنم کمکم کنید به ولله جریمه ناعادلانی هست.262 میلیون تومن پول فروش خونه ام بوده .بخدا خواب و خوراک ندارم.
مدیر پایگاه

سلام 
رسانه در انعکاس نظرات و گلایه های شما، مشکلی نداشته و اعلام آمادگی می کند

پاسخ ها
میثم کاظمی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۶
در صورتی که براتون مقدور هست به من کمک کنید
میثم کاظمی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۲
0
1
سلام.قرار بود شما به من کمک کنید.آخه چرا بایستی 262 میلیون پول من بر سر یک اشتباه سهوی ضبط بشه.منم یه انسانم فقط یه دونه 1 بیشتر زدم.کاش اصلا شرکت نکرده بودم من که برنده هم نمیشدم.این هفته دوباره رفتم سازمان روز اول قول دادن که جلسه بزارن.روز بعدش به یکباره گفتن باید دادستان دستور بده.در صورتی که من دادستانی هم رفتم گفتن خود سازمان باید کار رو باید حل کنه.من یه شهرستانی هستم.دیگه واقعا نمیتونم.خوئتون رو جای من بگذارید.اخه به چه گناهی.ماشین که سر جاش هست.کلی هم مشتری و خواهان داره.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین