پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 19
کد خبر: ۳۸۶۹۳۷
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۵

سعید قاسمی خطاب به رئیسی: عزیزم! قیمت خیار و گوجه را هم نتوانستی کنترل کنی

سعید قاسمی در برنامه ثریا خطاب به رئیسی گفت: قبل از انتخابات فرمودی که قیمت‌ها به خارج و برجام ربطی ندارد. خیار و گوجه به تحریم ربطی ندارد؛ این‌ها داخلی است. وی افزود: دیدی عزیزم؟ نه قیمت خیار و نه قیمت گوجه را نتوانستی کنترل کنی! مردم از این وضعیت ناراضی هستند.

شعار سال: سعید قاسمی خطاب به سید ابراهیم رئیسی گفت: دیدی عزیزم؟ نه قیمت خیار و نه قیمت گوجه را نتوانستی کنترل کنی! مردم از این وضعیت ناراضی هستند.

سعید قاسمی در برنامه ثریا خطاب به رئیسی گفت: قبل از انتخابات فرمودی که قیمت‌ها به خارج و برجام ربطی ندارد. خیار و گوجه به تحریم ربطی ندارد؛ این‌ها داخلی است.

دیدی عزیزم؟ نه قیمت خیار و نه قیمت گوجه را نتوانستی کنترل کنی! مردم از این وضعیت ناراضی هستند.

مردم فول در ۲۲ بهمن آمدند، البته همان طور که خانمی گفت دولت این را به پای خودش نگذارد، مردم حامی انقلاب هستند.

تعداد بازدید : 32

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۱، کدخبر: ۷۱۸۱۲۰، www.entekhab.ir

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین