پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۴۸۲۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷
توت فرنگی میوه ای حساس با دوره ماندگاری پائین است. بدلیل زود رس بودن میوه و زمان ماندگاری پائین ،متاسفانه دوره کارنس سموم طی نشده و در عموم موارد، این میوه دارای باقیمانده سموم نباتی است. همچنین بعضا گزارش شده که برای افزایش ماندگاری میوه در زمان انتقال ، اقدام به محلول پاشی ضد قارچ روی میوه می شود. سوال اینجاست که کدام یک از دو وزارتخانه جهادکشاورزی و یا بهداشت و درمان، وضعیت سموم در این میوه را در میادین میوه و تره بار یا میوه فروشی های سطح شهر می سنجند. منتظر دریافت توضیحات از وزرای این دو وزارتخانه هستیم.

شعار سال: آفت کش‌ها از دهه ۱۹۹۰ بشکل گسترده در مزارع و باغات ایالات متحده آمریکا و سایر مزارع و باغات در کشور‌های گوناگون، استفاده می‌شوند و با وجود تحقیقات گسترده ایی در این موضوع و علائم خطرناکی که در طی استفاده از آفت کش‌ها بر بدن اعمال می‌شوند، باز هم کشاورز‌ها از این ماده خطرناک استفاده می‌کنند. آفت کش‌ها در ۷۰ درصد از میوه‌ها و سبزیجات جذب شده و در محصول رشد می‌کنند. بررسی‌ها نشان می‌دهند که این مقدار در، توت فرنگی و اسفناج در بیشترین مقدار می‌باشد. در فهرست ۲۰۱۸ Dirty Dozen که توسط سازمان زیست محیطی «Environmental Working Group» (آمریکا) تهیه می‌شود، نام ۷ میوه و ۵ سبزی دیده می‌شود و برای سومین سال متوالی، توت فرنگی در صدر فهرست آلوده‌ترین میوه‌ها و سبزیجات آلوده به آفت کش‌ها جای گرفت.

توت فرنگی از میوه‌هایی است که برای جلوگیری از پوسیدگی و از بین رفتن محصول به ان سم و مواد قارچ کش می‌زنند و سپس روانه بازار می‌کنند این در حالی است که این سم‌ها و کود‌های شیمیایی باعث می‌شود سلامت مصرف کنندگان آن به خطر بیفتد. بررسی‌ها نشان می‌دهند، از آنجا که سطح توت فرنگی دارای خلل و فرج فراوانی است و پوست یکنواختی ندارد، سموم دفع آفاتی که برای پرورش این میوه به کار برده می‌شود، به راحتی در آن نفوذ کرده و باقی می‌ماند و به راحتی نیز از آن خارج نمی‌شود. از این رو، شستن این میوه با آب خالی نمی‌تواند سموم را از روی آن پاک کند، لذا باید باغداران و تولید کنندگان این میوه استاندارد‌هایی را همواره مد نظر داشته باشند. از آن جایی که باغداران برای بیشتر ماندن این میوه در بازار، پیش از برداشت و در زمان عرضه، توت فرنگی‌ها را سم پاشی می‌کنند، این سموم در میوه باقی مانده و در بافت آن نیز نفوذ می‌کنند و فرصت کافی برای تجزیه نخواهند داشت، به این ترتیب عوارض جبران ناپذیری را برای بدن به همراه می‌آورند.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
تعداد بازدید : 6
سوال اینجاست که در چنین وضعیتی کدام مرجع ، اقدام به اندازه گیری میزان سموم موجود در توت فرنگی های عرضه شده به بازار می کند؟ شهروندان باید از کجا بدانند که دوره کارنس سموم طی شده است یا خیر؟ با قید فوریت درخواست ارسال پاسخ از وزارت بهداشت و درمان و وزارت جهادکشاورزی را داریم.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال،برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
برگزیده ها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۷
0
0
همون شاید هیچ کدامه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۹
0
0
ولش کن کیلویی صد تومان بده مردم بخورن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین