شعار سال: موزه گیت شهرداری تهران را باید بعنوان نوعی رسوایی ملی تلقی کرد. سو مدیریت آشکار محمدرضا زاکانی و کم صلاحیتی او در اداره شهر، موضوع قابل اثباتی به واسطه عملکرد سه ساله نامبرده است. افرادی همانند مهدی چمران هم بنا بر دلایلی نسبتا مشخص و بعضا نامشخص، قصد ماله کشی بر برخی از این سومدیریت ها و یا نارضایتی های مطرح از طرف شهروندان را دارند.
ترکیب زاکانی و مهدی چمران، کم کم دارد کار دست شهرداری و شهر تهران می دهد. مردم بشدت از عملکرد شهرداری نارضایتی و رنجش دارند و رفتارهای توجیه گرانه مهدی چمران و قلدر بازی های زاکانی، بر شدت نارضایتی ها می افزاید. باید چه کسی را ببینیم و بگوییم که نه مدیریت مهدی چمران بر ریاست شورای شهر را می خواهیم و نه تمایلی به ادامه حضور افرادی در وزن و سبک رفتاری زاکانی داریم؟
حاشیه های موزه امام علی شهرداری ، از خبر فروش آثار هنری در نمایشگاهی در دبی آغاز شد. موضوعی که در ابتدا بشدت انکار شد و گروهی هم ترجیح به سکوت داشتند. در مرحله بعدی مدعی شدند که آثار باز گردانده می شود و هیچ اثری فروخته نشده است. سپس اعتراف کردند که چند اثر فروخته شده است و الان جناب مهرداد باقری پیدنی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران مدعی است که آثار فروخته شده ،آثار هنری بوده و ممنوعیتی برای فروش شان وجود نداشته است.
آیا مهرداد باقری درباره عدم ممنوعیت فروش آثار هنری در موزه امام علی راست می گوید؟ فرق موزه با گالری:
موزِه (Museum) به مکان خاصی گفته میشود که در آن مجموعهای از آثار باستانی، صنعتی، هنری و اشیاء باارزش را به معرض نمایش میگذارند.انواع زیادی از موزه وجود دارد از مجموعههای بزرگ در شهرهای بزرگ که انواع مجموعهها را پوشش میدهد تا موزههای کوچک که یک یا چند دسته خاص را شامل میشود. این دستهها شامل هنرهای زیبا، هنر کاربردی، صنایع دستی، باستانشناسی، مردمشناسی، قومشناسی، تاریخ، تاریخ فرهنگی، تاریخ نظامی، علم، فناوری، موزه کودکان، نقشه، تاریخ طبیعی، سکهشناسی، گیاهشناسی، علوم طبیعی و تمبرشناسی و کاخ موزهها میباشد.
طبق تعریف شورای بینالمللی موزه (International Council of Museums) که زیر نظر یونسکو فعالیت دارد، موزه موسسهای است دائمی و بدون هدف مادی که دربهای آن به روی همگان باز است و در خدمت جامعه و پیشرفت آن فعالیت میکند. هدف موزهها، تحقیق در آثار و شواهد بهجایمانده انسان و محیط زیست او، گردآوری آثار، حفظ و بهرهوری معنوی و ایجاد ارتباط بین این آثار، به ویژه به نمایش گذاردن آنها به منظور بررسی و بهره معنوی است. موزه هنری ساختمان یا فضایی برای نمایش آثار هنری است که معمولاً به مجموعه یا کلکسیون آن موزه اختصاص داده شده است. این فضا میتواند در مالکیت عمومی یا خصوصی، با قابلیت دسترسی برای عموم و یا برای گروهی خاص باشد.
یک مرز خاکستری بین گالری هنری و موزه هنری وجود دارد. بسیاری از موزهها آثار هنری را در کنار سایر مصنوعات یا نمایشها به نمایش میگذارند، اما تمرکزشان بر نمایش و فروش آثار هنری نیست. موزهها معمولا آثار هنری شناخته شده یا آثار هنری با اهمیت فرهنگی مهم را به نمایش میگذارند که معمولا آثار هنری قدیمی یا تاریخی هستند. کمتر رایج است که موزهها آثار هنری هنرمندان معاصر را به نمایش بگذارند. هم گالریها و هم موزهها بر نمایشگاههای هنری تمرکز خواهند کرد. هر دوی آنها نمایشگاههایی را در فضاهای باز برگزار میکنند؛ تا آثار هنری را در معرض دید عموم قرار دهند.
باقری که متولد ۱۳۶۴ و دارای دکترای آیندهپژوهی است در کارنامه خود سوابقی نظیر معاونت راهبردی ستاد قرب فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیه الله (عج)، مدیرکلی سازمان تبلیغات اسلامی، دبیری کارگروه تحول کتابخانه ملی ایران، مدیرکل دانشگاه مذاهب اسلامی، عضویت در ستاد راهبری پیشرفت جامع منطقهای ستاد اجرایی فرمان امام، دبیری کمیسیون فرهنگی و اجتماعی دولت و نیز همکاریهای پژوهشی متعدد با آستان قدس رضوی، ستاد بودجه ۱۴۰۱ و نیز بخش فرهنگ برنامه پنج ساله هفتم توسعه را دارد.
گفتنی است، هیئت امنای سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران از وزیر ارشاد، وزیر آموزش و پرورش، رئیس صداوسیما، رئیس سازمان بسیج، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، رئیس سازمان تبلیغات، رئیس شورای شهر، شهردار تهران، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و رئیس حوزه هنری تشکیل شده است.
جانم به این انتخاب و سلیقه؟ وقتی نظارت نباشد، بچه پیغمبر هم می تواند مثل پسر نوح عمل کند. منظور همان بچه کولکافیس نوح است. شمالی ها می دانند چه می گویم.