پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۶۱۸۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
فروش آثار هنری موزه امام علی شهرداری تهران هم با حاشیه های شدید و شائبه های فساد همراه است. در گام اول گفتند که هیچ اثری فروخته نشده و آثار بشکل امانی به نمایش گذاشته شده و باز می گردند. دوم گفتند که بله برخی از آثار فروخته شده است. در سومین مرحله بیان داشتند که آثار فروخته شده،آثار موزه ای نبوده و آثار هنری بوده اند. آیا در چنین افتضاح ملی، قرار نیست که سازمان بازرسی کل کشور ورود کند؟ آیا برخی از ادعاها که می گفتند شهرداری با تسهیل در زمین و شرایط ساخت، باعث سکوت سازمان بازرسی شده است را باید بپذیریم؟ آقای خدائیان حرفی و توضیحی در این خصوص ندارند؟

شعار سال: موزه گیت شهرداری تهران را باید بعنوان نوعی رسوایی ملی تلقی کرد. سو مدیریت آشکار محمدرضا زاکانی و کم صلاحیتی او در اداره شهر، موضوع قابل اثباتی به واسطه عملکرد سه ساله نامبرده است. افرادی همانند مهدی چمران هم بنا بر دلایلی نسبتا مشخص و بعضا نامشخص، قصد ماله کشی بر برخی از این سومدیریت ها و یا نارضایتی های مطرح از طرف شهروندان را دارند. 
ترکیب زاکانی و مهدی چمران، کم کم دارد کار دست شهرداری و شهر تهران می دهد. مردم بشدت از عملکرد شهرداری نارضایتی و رنجش دارند و رفتارهای توجیه گرانه مهدی چمران و قلدر بازی های زاکانی، بر شدت نارضایتی ها می افزاید. باید چه کسی را ببینیم و بگوییم که نه مدیریت مهدی چمران بر ریاست شورای شهر را می خواهیم و نه تمایلی به ادامه حضور افرادی در وزن و سبک رفتاری زاکانی داریم؟

آیا سازمان بازرسی قصد ورود به فروش آثار هنری موزه امام علی را ندارد؟ + آیا با توجیهات باید شاهد ریشخند بر شعور مردم باشیم؟

حاشیه های موزه امام علی شهرداری ، از خبر فروش آثار هنری در نمایشگاهی در دبی آغاز شد. موضوعی که در ابتدا بشدت انکار شد و گروهی هم ترجیح به سکوت داشتند. در مرحله بعدی مدعی شدند که آثار باز گردانده می شود و هیچ اثری فروخته نشده است. سپس اعتراف کردند که چند اثر فروخته شده است و الان جناب مهرداد باقری پیدنی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران مدعی است که آثار فروخته شده ،آثار هنری بوده و ممنوعیتی برای فروش شان وجود نداشته است.

تعداد بازدید : 4

آیا مهرداد باقری درباره عدم ممنوعیت فروش آثار هنری در موزه امام علی راست می گوید؟ فرق موزه با گالری:

موزِه (Museum) به مکان خاصی گفته می‌شود که در آن مجموعه‌ای از آثار باستانی، صنعتی، هنری و اشیاء باارزش را به معرض نمایش می‌گذارند.انواع زیادی از موزه وجود دارد از مجموعه‌های بزرگ در شهرهای بزرگ که انواع مجموعه‌ها را پوشش می‌دهد تا موزه‌های کوچک که یک یا چند دسته خاص را شامل می‌شود. این دسته‌ها شامل هنرهای زیبا، هنر کاربردی، صنایع دستی، باستان‌شناسی، مردم‌شناسی، قوم‌شناسی، تاریخ، تاریخ فرهنگی، تاریخ نظامی، علم، فناوری، موزه کودکان، نقشه، تاریخ طبیعی، سکه‌شناسی، گیاه‌شناسی، علوم طبیعی و تمبرشناسی و کاخ موزه‌ها می‌باشد.

طبق تعریف شورای بین‌المللی موزه (International Council of Museums) که زیر نظر یونسکو فعالیت دارد، موزه موسسه‌ای است دائمی و بدون هدف مادی که درب‌های آن به روی همگان باز است و در خدمت جامعه و پیشرفت آن فعالیت می‌کند. هدف موزه‌ها، تحقیق در آثار و شواهد به‌جای‌مانده انسان و محیط زیست او، گردآوری آثار، حفظ و بهره‌وری معنوی و ایجاد ارتباط بین این آثار، به ویژه به نمایش گذاردن آن‌ها به منظور بررسی و بهره معنوی است. موزه هنری ساختمان یا فضایی برای نمایش آثار هنری است که معمولاً به مجموعه یا کلکسیون آن موزه اختصاص داده شده است. این فضا می‌تواند در مالکیت عمومی یا خصوصی، با قابلیت دسترسی برای عموم و یا برای گروهی خاص باشد.
یک مرز خاکستری بین گالری هنری و موزه هنری وجود دارد. بسیاری از موزه‌ها آثار هنری را در کنار سایر مصنوعات یا نمایش‌ها به نمایش می‌گذارند، اما تمرکزشان بر نمایش و فروش آثار هنری نیست. موزه‌ها معمولا آثار هنری شناخته شده یا آثار هنری با اهمیت فرهنگی مهم را به نمایش می‌گذارند که معمولا آثار هنری قدیمی یا تاریخی هستند. کمتر رایج است که موزه‌ها آثار هنری هنرمندان معاصر را به نمایش بگذارند. هم گالری‌ها و هم موزه‌ها بر نمایشگاه‌های هنری تمرکز خواهند کرد. هر دوی آن‌ها نمایشگاه‌هایی را در فضا‌های باز برگزار می‌کنند؛ تا آثار هنری را در معرض دید عموم قرار دهند.

تعداد بازدید : 7

مهدی باقری رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره فروش تابلوهای مجموعه موزه امام علی (ع)، گفت: این آثار موزه‌ای نیست؛ بلکه آثار هنری بوده‌اند که دو تابلو به فروش رسیده است. مهرداد باقری در حاشیه برگزاری دویست و شصت و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره حواشی تابلوهای فروخته شده در مجموعه شهرداری تهران، گفت: در این رویدادی که مورد بحث است ۳۰ اثر شرکت کرده بودند که از میان آنها دو اثر خواهان داشته و فروخته شده است و هزینه آن نیز برای تهیه آثار جدید واریز شده است. مابقی آثار نیز در اختیار ماست و به زودی توری برای بازدید این آثار گذاشته خواهد شد.موضوع مطرح شده از سوی برخی افراد مبنی بر نداشتن اجازه فروش آثار، مربوط به آثار موزه‌ای است. در حالی که بحث مورد نظر ما درخصوص آثار موزه‌ای نیست. در مجموعه موزه امام علی(ع) به دلیل کمبود انبار، بخشی از آثار هنری نیز نگهداری می‌شود.

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال از سازمان بازرسی کل کشور تقاضا دارد که اولا اقدام به بررسی دفتر ثبت آثار مورد اشاره در موزه امام علی شود؟ در گام بعدی با توجه به ماهیت موزه امام علی و ماهیت آثار امانت گرفته شده و الزاما فرق بین موزه و گالری، بررسی گردد که آیا حق فروش این آثار وجود داشته است یا خیر؟ سوم اینکه بررسی شود که آیا آثار به قیمت کارشناسی فروخته شده است؟ چهارم اینکه بررسی گرددف شیوه انتقال پول آثار قانونی بوده است یا خیر؟ پنجم و آخرین درخواست اینکه تقاضای تعیین وضعیت فساد احتمالی و یا جرم و تخلف در چهار حوزه قصور، تقصیر، ترک فعل و اهمال را برای مهدی باقری و محمدرضا زاکانی داریم. 

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال،برگرفته از منابع گوناگون
اخبار مرتبط
برچسب ها: موزه امام علی شهرداری ، فروش آثار هنری موزه امام علی ، باقری رئیس موزه امام علی شهرداری ، انکار خروج آثار هنری از موزه امام علی ، تائید فروش آثار هنری موزه امام علی ، شائبه قیمت های فروش آثار هنری در موزه امام علی ، انکار آثار موزه ای و تاکید بر آثار هنری ، مهرداد باقری پیدنی ، مهرداد باقری ، عملکرد مهرداد باقری ، انتقادات از مهرداد باقری ، مهرداد باقری رئیس سازمان زیباستزی شهرداری تهران ، قصور و تقصیر مهرداد باقری ، محاکمه مهرداد باقری ، توجیحات مهرداد باقری ، ورود سازمان بازرسی به پرونده موزه امام علی ، موزه امام علی شهرداری یا گالری هنری امام علی شهرداری ، فرق موزه با گالری نقاشی ، هنرمندانی که تابلوهای شان از موزه امام علی برده شد ، تابلوهای فروخته شده در موزه امام علی ، آثار فروخته شده در موزه امام علی ، موزه گیت شهرداری تهران ، حاشیه های فروش اثار موزه امام علی ، سو مدیریت محمدرضا زاکانی و کم صلاحیتی در اداره شهر ، ترکیب زاکانی و مهدی چمران ، رفتارهای توجیه گرانه مهدی چمران و قلدر بازی های زاکانی ، تعریف موزه و انواع آن ، فرق موزه و گالری ، شورای بین‌المللی موزه ، موزه هنری ، فرق موزه هنری با گالری ، فروش تابلوهای مجموعه موزه امام علی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۳
0
0
چهارتا خبرنگار کم اطلاع رو گیر آورده داره رپورتاژ آگهی می ده.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۳
0
0
در رزومه این باقری در موقع انتصاب در فروردین 1401 نوشته شده بود که :
باقری که متولد ۱۳۶۴ و دارای دکترای آینده‌پژوهی است در کارنامه خود سوابقی نظیر معاونت راهبردی ستاد قرب فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیه الله (عج)، مدیرکلی سازمان تبلیغات اسلامی، دبیری کارگروه تحول کتابخانه ملی ایران، مدیرکل دانشگاه مذاهب اسلامی، عضویت در ستاد راهبری پیشرفت جامع منطقه‌ای ستاد اجرایی فرمان امام، دبیری کمیسیون فرهنگی و اجتماعی دولت و نیز همکاری‌های پژوهشی متعدد با آستان قدس رضوی، ستاد بودجه ۱۴۰۱ و نیز بخش فرهنگ برنامه پنج ساله هفتم توسعه را دارد.

گفتنی است، هیئت امنای سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران از وزیر ارشاد، وزیر آموزش و پرورش، رئیس صداوسیما، رئیس سازمان بسیج، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، رئیس سازمان تبلیغات، رئیس شورای شهر، شهردار تهران، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و رئیس حوزه هنری تشکیل شده است.

جانم به این انتخاب و سلیقه؟ وقتی نظارت نباشد، بچه پیغمبر هم می تواند مثل پسر نوح عمل کند. منظور همان بچه کولکافیس نوح است. شمالی ها می دانند چه می گویم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین