شعارسال: در جلسه یکشنبه چهارم آذر هیأت دولت به ریاست دکتر مسعود پزشکیان، «محمد نوذری» با تصویب هیأت وزیران، به عنوان استاندار جدید قزوین منصوب شد. محمد نوذری پس از رفتن قاسم سلیمانی دشتکی، استاندار پیشین ایلام به خوزستان، از یک ماه گذشته تاکنون سرپرست استانداری ایلام بود. همچنین محمد نوذری در دولت دوازدهم از ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۰ استاندار ایلام بود، وی پیش از استانداری ایلام سه سال در سمت معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام خدمت میکرد. نوذری اصلاح طلب، متولد سال ۱۳۵۲ دارای دکترای جامعهشناسی سیاسی است و پیش از حضور در ایلام، فرمانداری شهرستان «اردل» در استان چهارمحال و بختیاری را بر عهده داشت.
از جمله دستاوردهای فعالیت نوذری در حوزههای مسوولیتی استان ایلام میتوان به تدوین سند توسعه اجتماعی و تحولات مدیریتی زنان، ارتقاء بخشهای هلیلان و چوار به شهرستان، افزایش سازمانهای مردم نهاد استان از ۲۹۶ به ۴۹۶ سمن، راه اندازی خانه احزاب و افزایش ۱۰۰ درصدی صدور مجوز فعالیت احزاب را میتوان نام برد.
قزوین همواره از استانیهایی بوده که پروسه انتخاب استاندارانش طولانی بوده و معمولا جزو آخرین استانهایی است که توسط دولت تعیین تکلیف میشود. چهار چهره بعنوان نامزدهای استانداری در این استان مطرح بودند که عبارتند از:
* محمد علیخانی فرزند حجتالاسلام شیخ قدرت علیخانی لیدر جریان اصلاحات در استان قزوین است که سابقه یک دوره نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی و عضویت در شورای شهر تهران را دارد.
* علی باقری یکی دیگر از گزینههای مطرح جهت تصدی سمت استانداری قزوین است، که از سوی اعضای ستاد انتخاباتی رئیس جمهور در استان قزوین به دولت معرفی شده است.
* محمد نوذری از سوی برخی رسانههای نزدیک به جریان اصلاحات به عنوان گزینه جدی تصدی سمت استانداری قزوین مطرح شد.
* نام محمدجواد کولیوند برای دومین بار است که بهعنوان گزینه استانداری قزوین به گوش میرسد. کولیوند در دولت سیزدهم هم در برههای اصلیترین گزینه استانداری قزوین بود تا جایی که یکی از نمایندگان قزوین در مجلس از قطعی شدن نام کولیوند در آن برهه خبر داده بود.
استان قزوین در سال ۷۵ هجری شمسی و به دنبال جدا شدن منطقه قزوین از استان تهران و منطقه تاکستان از استان زنجان و ترکیب این ۲ منطقه تشکیل شد؛ از سال ۷۶ تاکنون ۱۱ شخصیت سیاسی به عنوان استاندار قزوین انتخاب شدهاند:
۱ - مرحوم سید علی نکویی زهرایی از ۷۶ تا ۸۰ در دولت حجت الاسلام سید محمد خاتمی
۲ - شهید مسعود امامی از سال ۸۰ تا ۸۳ در دولت حجت الاسلام سید محمد خاتمی
۳ - فریبرز محمودیان از سال ۸۳ تا ۸۴ در دولت حجت الاسلام سید محمد خاتمی
۴ - سید احمد نصری از سال ۸۴ تا ۸۷ در دولت محمود احمدی نژاد
۵ - سیدعلی اکبر طاهایی از سال ۸۷ تا ۸۸ در دولت محمود احمدی نژاد
۶ - احمد عجم از سال ۸۸ تا ۹۲ در دولت محمود احمدی نژاد
۷ - مرتضی روزبه از سال ۹۲ تا ۹۴ در دولت حجت الاسلام حسن روحانی
۸ - فریدون همتی از سال ۹۴ تا ۹۶ در دولت حجت الاسلام حسن روحانی
۹ - عبدالمحمد زاهدی از سال ۹۶ تا ۹۸ در دولت حجت الاسلام حسن روحانی
۱۰ - هدایت الله جمالیپور از سال ۹۸ تا ۱۴۰۰ در دولت حجت الاسلام حسن روحانی
۱۱ - محمد مهدی اعلایی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ در دولت آیت الله سید ابراهیم رییسی
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون