پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 01
کد خبر: ۳۹۷۸۱۰
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۰
شرکت ریلی هلدینگ «دات وان» منتسب به بابک زنجانی تفاهم‌نامه ۶۱ هزار میلیارد تومانی را با شرکت راه آهن منعقد کرد.این تفاهمنامه‌ برای خرید و تولید ٣٠٠ دستگاه مسافری خودکششی دیزلی، ۵٠ لوکوموتیو باری و ۶٠٠ دستگاه واگن باری مخزن دار منعقد شده است. لازم به توضیح است که انعقاد این تفاهم نامه و حضور وزیر ، حاشیه ها و انتقادات زیادی را سبب شده است.

شعارسال: با حضور وزیر راه و شهرسازی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با شرکت آوان ریل شرکت ریلی هلدینگ «دات وان» منتسب به بابک زنجانی تفاهمنامه‌ای با ارزش ۶١ هزار میلیارد تومان برای خرید و تولید ٣٠٠ دستگاه مسافری خودکششی دیزلی، ۵٠ لوکوموتیو باری و ۶٠٠ دستگاه واگن باری مخزن دار منعقد کرد.

امضا تفاهم‌نامه ۶۱ هزار میلیاردی شرکت راه آهن و دات وان با حضور خانم صادق وزیر راه و شهرسازی + انتقادات

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:
محمد مهاجری با رویکردی انتقادی در این خصوص و خطاب به وزیر نوشت:
سرکار خانم فرزانه صادق، وزیر محترم راه و شهرسازی، آقای بابک زنجانی معروف به "ب. ز" از سرمایه‌گذاری عظیم ۶۴ هزارمیلیاردتومانی خبر داده که ظاهرا توسط جنابعالی افتتاح شده است. خسته نباشید.
او که طبق گفته مقامات رسمی، به خاطر بدهی کلان حدود ۲.۷ میلیارد یورویی به بیت المال ابتدا به اعدام محکوم شد و سپس با ارفاق از این حکم رهید و هم اینک در زندان است ادعا کرده در حال سرمایه گذاری در پروژه‌های حمل و نقل زمینی و هوایی (۳۲ فروند هواپیمای مسافری، هزاران کامیون حمل سوخت، ۵۰ هزار تاکسی برقی، ۶۲۰ واگن قطار) است.
یادمان نرفته که او حدود ۱۰ سال به بهانه اینکه پولهایش در فلان کشور و بهمان بانک خارجی است، کل مملکت را سر کار گذاشته بود و آخرش هم معلوم نشد آیا بدهی اش را پرداخت کرده؟ لازم است جنابعالی که طبق ادعای او، به سرمایه گذاری اش مشروعیت بخشیده اید دقیق و شفاف در باره آنجه گفته است اعلام موضع کنید. ایام سرمایه گذاری ابرمفسدان اقتصادی و همکاری شان با وزارت محترمه راه و شهرسازی، مستدام!

امضا تفاهم‌نامه ۶۱ هزار میلیاردی شرکت راه آهن و دات وان با حضور خانم صادق وزیر راه و شهرسازی + انتقادات

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
برگزیده ها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین