پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۹۳۱۴
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶

پروژه‌های نیمه‌تمام تا ۳۰ سال آینده به پایان نمی‌رسند

سید کامل تقوی‌نژاد، دبیر هیأت دولت، اعلام کرد که حجم بالای پروژه‌های نیمه‌تمام در کشور به قدری است که طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه، با روند فعلی، برخی از آنها ممکن است تا ۳۰ سال آینده تکمیل نشوند. وی افزود که رویکرد دولت پزشکیان جلوگیری از آغاز پروژه‌های فاقد توجیه اقتصادی، مالی و فنی است.

شعارسال: سید کامل تقوی‌نژاد، دبیر هیأت دولت، با اشاره به تجربه پروژه‌های بدون توجیه اقتصادی و مالی در گذشته، اعلام کرد: با وضعیت فعلی بودجه و دارایی‌های کشور، شروع پروژه‌های جدید بدون تأمین مالی مناسب ممکن است تا ۳۰ سال به طول انجامد.

پروژه‌های نیمه‌تمام تا ۳۰ سال آینده به پایان نمی‌رسند

وی افزود، دیدگاه رئیس‌جمهور پزشکیان بر این است که منابع کشور باید ابتدا برای تکمیل پروژه‌های موجود یا بخش‌های اولویت‌دار اختصاص یابد و پروژه‌هایی که پیشرفت فیزیکی بیشتری دارند، در اولویت قرار گیرند.

تقوی‌نژاد با تأکید بر نقش مردم و بخش خصوصی در توسعه اقتصادی گفت: رئیس‌جمهور بر مشارکت مردم، تزریق منابع و هدایت تسهیلات بانکی به طرح‌های زودبازده و اشتغال‌زا تأکید دارد.

وی همچنین درباره نهضت عدالت آموزشی توضیح داد: با همکاری مردم و دولت، بخش وسیعی از مدارسی که پیش‌تر فاقد استاندارد بودند، به بهره‌برداری رسیده و معیشت و عدالت اقتصادی و اجتماعی، محور تصمیمات دولت در تمام مناطق کشور خواهد بود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پرسون، تاریخ انتشار: 19آذر1404، کدخبر:1116722، purson.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین