پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 11
کد خبر: ۵۴۸۶۸
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۳
مسعود پزشکیان پیش از ظهر شنبه در نشست هم اندیشی انجمن‌های اسلامی دانشگاه های استان بوشهر اظهار داشت: اجرای قانونی یکی از دغدغه‌های ما است.
شعارسال: وی افزود: در جامعه‌ای که حرف از کرسی آزاداندیشی است نباید بردن نام یک نفر یا نمایش عکس یک فرد محدود باشد. کرسی آزاداندیشی یعنی بیان آزادانه دیدگاه‌ها و در مقابل آن پاسخ علمی توسط فرد آگاه نه تشکیل پرونده بر علیه افراد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر بنا است توصیه رهبری مبنی بر برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها تحقق پیدا کند، باید آزادانه دانشجویان بتوانند به بیان دیدگاه‌های خود بپردازند.

وی به نقش مسئولان فرهنگی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: مسئولان فرهنگی باید دغدغه‌های دانشجویان را بشنوند و به مقامات بالاتر منتقل کنند.

پزشکیان خاطرنشان کرد: جلوگیری از ورود برخی افراد در دانشگاه‌ها این فضای آزادی را تنگ می کند.

وی افزود: اگر بهترین ادبیات، رسانه و قلم را داشته باشیم و خلاف بیان عمل کنیم به جایی نخواهیم رسید.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاهد آن بودیم در انتخابات مجلس مردم به لیستی رای دادند که برخی رسانه‌ها آن را لیست انگلیسی عنوان می‌کردند.

وی با بیان اینکه اگر این لیست انگلیسی بود چرا تایید صلاحیت شد، افزود: مردم به دلیل قبول یک رویه در انتخابات گذشته به لیستی رای دادند که ۷۰ درصد آن را نمی‌شناختند.

پزشکیان بیان کرد: اگر به خوبی به قانون عمل شود مشکلات در زمینه‌های مختلف در کشور رفع خواهد شد.

وی خطاب به فعالین دانشجویی گفت: باید در راه ارائه نظرات مواظب باشیم که بازیچه دشمنان نشویم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص برخی اختلاس‌ها در کشور عنوان کرد: برخی مشکل‌ها سیستمی است و ربطی به افراد ندارد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 14 اسفند 1395، کدخبر: 3922940 ، www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین