پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۷۳۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۲

آمار زائران ورودی به مشهد به مرز ۷ میلیون رسید

مهدی فروزان اظهار داشت: آمار ورودی مسافران از 25 اسفندماه سال گذشته تا یازدهم فروردین ماه امسال به استان از طریق حمل و نقل جاده ای، یک میلیون و 23 هزار و 717 نفر بوده که سهم 9 درصدی از کل مسافران را به خود اختصاص داده و در مقایسه با سال گذشته هشت درصد کاهش دارد.
شعارسال: وی آمار ورودی زائران و مسافران از طریق فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد در 17 روز گذشته را 249 هزار 900 نفر اعلام کرد که در مقایسه با سال گذشته 16 درصد افزایش دارد و 2.2 درصد از کل مسافران ورودی در این مدت را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل هماهنگی امور رفاهی زائران و سخنگوی ستاد خدمات سفر خراسان رضوی، سهم مسافران ریلی ورودی از 25 اسفند ماه سال گذشته تا یازدهم فروردین ماه امسال را از مجموع مسافران سه درصد اعلام کرد و افزود: 335 هزار و 945 نفر در 17 روز گذشته از طریق راه آهن وارد استان شدند که در مقایسه با سال گذشته 28 درصد کاهش دارد.

فروزان ادامه داد: 9 میلیون و 751 هزار و 388 نفر نیز از طریق وسائط نقلیه شخصی به استان وارد شدند که 85.8 درصد از سهم مسافران ورودی را به خود اختصاص داده اند و در مقایسه با سال گذشته 10 درصد رشد دارد.

سخنگوی ستاد خدمات سفر خراسان رضوی همچنین از ورود 6 میلیون و 846 هزار و 735 نفر زائر به مشهد مقدس در 17 روز گذشته خبر داد که در مقایسه با سال گذشته 9 درصد رشد دارد.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 12 فروردین 1396، کدخبر: 1367739 ، www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۳
0
0
سلام بر اهل بیت پیامبر. سلام بر اولیا الله
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین