پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۶۳۴۸۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲
مصرف نان‌های سفید موجب دیابت، فشار خون، یبوست و بواسیر و شقاق، پوکی استخوان و عدم‌جذب کلسیم, آهن و روی, و کم‌خونی‌، سردمزاجی، ریزش مو و ابرو، سفیدشدن موی سر، و مصرف شکر سفید موجب پوکی استخوان، آلزایمر، فشار خون, پرخاشگری، عصبانیت و بی‌خوابی می‌شود.

شعارسال: غذا نقش اصلی را در زندگی بشر به‌عهده دارد، اگر افراد به غذایی که می‌خورند توجه بیشتری داشته باشند، می‌تواند مانع از بروز بسیاری از بیماریها شود.

متأسفانه امروزه غذاهای غربی جایگزین غذاهای سنتی ما شده و با تبلیغات گسترده, غذاهای بی‌محتوا از خواص تغذیه‌ای، جایگزین بسیاری از مواد غذایی مقوی و سنتی شده است.

نمک مهمترین جزء هر غذاست و نمک دریا بهترین نمک دنیاست که حاوی عناصر ید, بُرم و پتاسیم است؛ متأسفانه این نمک را از ما گرفتند و به‌جای آن نمک معدنی صنعتی کلرورسدیم را به خورد ما دادند که همراه با سیلیس, جیوه و آلومینیوم بوده و موجب ده‌ها بیماری از جمله سرطان و فشار خون است.

شکر سرخ و قهوه‌ای را که مستقیم از نیشکر استحصال می‌شود و جنبه غذایی و دارویی دارد از ما گرفتند, قند و شکر سفید را جایگزین آن کرده‌اند که این قند و شکر سفید موجب پوکی استخوان، آلزایمر، فشار خون، سرطان، پرخاشگری، عصبانیت، بی‌خوابی، یبوست، بواسیر، غلظت خون، اختلال متابولیسم آنزیم‌های معده و کبد و ده‌ها اختلال و بیماری است.

امروزه دستور ساخت مرباها و سکنجبین‌ها بر اساس شکر و قند سفید فرموله شده که خود این محصولات موجب بیماری‌های زیادی می‌شود چرا که در گذشته بسیاری از مرباها و سکنجبینها با عسل تهیه می‌شد و متأسفانه عسل شفا‌بخش را حذف کردند و در کشورهای دیگر از جمله آلمان در تهیه بسیاری از محصولات قنادی از شیرین‌بیان و عسل استفاده می‌شود که خود درمانگر بسیاری از بیماری‌های گوارشی و ... است و متأسفانه ما در خواب غفلت از ذخایر گیاهی و زیست‌بوم‌های خود به سر می‌بریم!

نان‌های سبوس‌دار جو, گندم و چاودار را که سبوس و فیبر آن 16 اسید آمینه و ویتامینهای ضروری بدن را در خود جای می‌دهد؛ تبدیل به نان سفید بدون سبوس و بدون خاصیت کردند. به نان‌های سفید و سرشار از نشاسته، جوش شیرین (بی‌کربنات سدیم) اضافه می‌کنند تا فرایند تخمیر خیلی سریع رخ دهد چرا که تخمیر به این شکل موجب رشد کپک و قارچ می‌شود و بیماری‌های زیادی را ایجاد می‌کند.

مصرف نان‌های سفید، موجب صدها بیماری از قبیل دیابت، فشار خون، یبوست و بواسیر و شقاق، پوکی استخوان، عدم جذب کلسیم, آهن و روی، و کم‌خونی‌، سردمزاجی، اختلال در متابولیسم کبد و سوءهاضمه در دستگاه گوارش، ریزش مو و ابرو، سفید شدن موی سر، ایجاد بثورات و جوشهای صورت، خارش‌های پوستی، غلظت خون، انسداد عروق و بالاخره تصلّب شرایین (سفت شدن دیواره رگ‌ها) و سکته‌های قلبی و مغزی است!

امروزه بسیاری از افراد قوت غالب سبد غذایی خانواده‌شان نان‌های سفید است که هیچ خاصیتی به‌جز بیمار کردن افراد ندارد چرا که معده را ضعیف و حساس می‌کند و سیستم هضم غذا در معده مختل می‌شود؛ متأسفانه امروز آن‌قدر غذاهای بی‌خاصیت و رنگارنگ وجود دارد که غذاهای سنتی از یادها رفته است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار: 1خرداد1396، کدخبر: 1416406: www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
0
1
واقعا باید با تولید کنندگان این دسته از نان ها به شدت برخورد شه
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۹
0
0
مشکلات تغذیه ای ایرانی ها یکم زیاد از حد هستش
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین